Μανώλης Κούκουρας-Αλέξανδρος Λουτσαϊ. Αυτοί είναι οι βιαστές και δολοφόνοι της Τοπαλούδη.

Θέλετε δικαιοσύνη; Είδαμε δικαιοσύνη. Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντική και η συνδρομή της δημοσιογραφίας. Που σκοπό και στόχο έχει να ενημερώνει την κοινωνία και να εξυψώνει το “περί δικαίου αίσθημα”.

Περίμενα πολύ καιρό την απόφαση αυτή. Δυό χρόνια. Για να μπορώ να γράψω την αλήθεια. Να δείξω τα πρόσωπά τους. Να γνωρίζει ο κόσμος ποιοί είναι και τί έκαναν. Το έκανα όταν τους συνέλαβαν… το κάνω πλεόν και τώρα. Χωρίς κανέναν φόβο αλλά με πίστη σε αυτό που κάνω, σας ενημερώνω σήμερα για τα δυο αυτά μπουμπούκια. Δυο “άντρες” που καθ΄όλη την διάρκεια της δίκης έφτυναν, έκαναν χειρονομίες, ειρωνευόταν δημοσιογράφους και τους γονείς της νεκρής και άφηναν να εννοηθεί ότι η Ελένη “ψαχνόταν”. Κάτι που το δικαστήριο όχι απλά δεν δέχτηκε αλλά αντιθέτως μετά τα όσα επικαλέστηκαν σκλήρυνε κι άλλο την στάση του, μη αποδεχόμενο κανένα ελαφρυντικό.

 
 

Μανώλης Κούκουρας. Ποινή; Ισόβια και 15 χρόνια.

Ο Ροδίτης απο τον Λίνδο που όταν βίασε, βασάνισε, μαχαίρωσε, χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι και πέταξε ζωντανή την Ελένη από τα βράχια στην θάλασσα ήταν 21 ετών. Είναι γόνος εύπορης οικογένειας που έκανε τα πάντα για να τον βγάλει λάδι, “ψυχικά ανισόρροπο” ή θύμα του Αλβανού φίλου του. Δύο χρόνια μετά, στα 23 του χρόνια καταδικάστηκε σε “ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη” για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Άξιος να εκτίσει ολόκληρη την ποινή του.


 
 

Αλέξανδρος Λουτσαϊ. Ποινή; Ισόβια και 15 χρόνια

Ο “Αλβανός” έχει όνομα. Μαζί με τον φίλο του τον Μανώλη βίασαν, βασάνισαν, μαχαίρωσαν, χτύπησαν με το σίδερο στο κεφάλι και πέταξαν ζωντανή την Ελένη από τα βράχια στην θάλασσα ήταν 19 ετών. Παιδί φτωχής οικογένειας που φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμος στον Μανώλη αφού με το “αγγελικό του πρόσωπο” προσέλκυε κορίτσια και για τους δυο. Χθες στα 21 του χρόνια καταδικάστηκε σε “ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη” για τον βιασμό και τη δολοφονία της πολύπαθης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Άξιος κι αυτός να εκτίσει έως την τελευταία μέρα της ζωής του την ποινή του.

 

9 Comments

Leave a Reply
 1. Αμετανόητα τέρατα μέχρι το τέλος. Με ανατριχιαστική απάθεια και χαμόγελο!! Αυτά τα δυο αποβράσματα. σε 15 χρόνια ( γιατί τα ισόβια σε τόσο μεταφράζονται), θα βρεθούν έξω στην κοινωνία να συνεχίσουν το έργο τους. Ελπίζω πραγματικά, να βρεθούν συγκρατούμενοι που θα απαλλάξουν τον κόσμο από την παρουσία τους. Οπως το ελπίζω και για τον Πακιστανό που κατέστρεψε την Μυρτώ και όλη της την οικογένεια και λυπάμαι πολύ που ακόμα αυτό το κάθαρμα δεν έχει ”αυτοκτονήσει”.

 2. Αυτοί δεν έπρεπε να δικαστούν ισόβια αυτοί έπρεπε να τουφεκιστουν σε μια πλατεία για παράδειγματισμο τα κτήνος.

 3. Κρέμασμα! Το ίδιο αξίζει και στους γονείς που ανάθρεψαν… τέτοια κτήνη. Δεν μπορεί να είανι διαφορετικοί. Ειδικά ο Ροδίτης… μπαμπάς που νόμιζε ότι με τα λεφτά του και με τις γνωριμίες του θα βγάλει έξω στην κοινωνία ξανά το κτήνος που έκανε σαν τα μούτρα του. Που του πέταγε λεφτά για να τον αφήνει ήσυχο να κάνει τη ζωή του, του πέταγε λεφτά γιατί αυτό μόμνο θεωρούν τάτοια κτήνη ότι είναι το χρέος προς τα παιδιά τους.Δεν ήθελε να το βγάλει έξω γιατί το αγαπάει, τίποτα δεν είναι σε θέση να αγαπήσει αυτός. Ήθελε να σώσει το κύρος του, να δικαιώσει την ανωτερότητα, ο ηλίθιος, που πιστεύει πως έχει η οικογένειά του (εύπορη οικονομικά, αλλά πάμφωχη και μηδέν στο ήθος και την αξιοπρέπεια, ελπίζω να του δώσει ο κοινωνικός περίγυρος από κάθε άποψη να το καταλάβει τώρα, να τον αποκλείσουν κι αυτόν, ειδάλλως είναι συνένοχοι και δούλοι. Ντροπή για τη Ρόδο, ντροπή για την Ελλάδα!). Ευχαρίστως αν υπήρχε ένα κουμπί θα το πατούσα για να τους καταπιεί το σκοτάδι όλους αυτούς και τους όμοιούς τους. Θυμάμαι την Ιταλίδα μάνα ενός 8 χρονου κοριτσιού, γύρω στο 1970, που βιάστηκε και σκοτώθηκε, να σκοτώνει με ένα όπλο μέσα στο δικαστήριο το φονιά του παιδιού της. Την αθώωσαν τα δικαστήρια μετά. Γι’ αυτό είμαι με χίλια υπέρ της αυτοδικίας, όταν τα δικαστήρια βγάζουν όλους αυτούς τους στυγνούς εγκληματίες “ψυχασθενείς”, όπως επιχειρήθηκε από τον… εύπορο Ροδίτη να γίνει ακόμη και τώρα, σε αυτή την υπόθεση. Γιατί, δυστυχώς μετά από κάποια χρόνια ενδέχεται αυτά τα δυο αποβράσματα να ελευθερωθούν, τα έχουμε ξαναδεί αυτά στη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε. Και χίλια μπράβο στην εξαίρετη εισαγγελέα που τόλμησε να μην υποκριθεί ότι δεν την αγγίζει το θέμα. Αυτοί που “της την έπεσαν” ζήλεψαν την αμεσότητά της, γιατί ποτέ δε θα είχαν τα κότσια να “εκτεθούν” όπως αυτή. Λέτε να μη ζύγισε με το μυαλό τα υπέρ και τα κατά πριν καταλήξει στο ποια θα ήταν η αγόρευσή της; Τα ζύγισε και διάλεξε. Δεν παρασύρθηκε, αφέθηκε συνειδητά να εκφράσει τη μία και μόνη αλήθεια : ότι και αυτή… είναι άνθρωπος, ότι και οι εισαγγελείς έχουν συναισθήματα. Όσο για τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, καλύτερα να μη μιλούσε. Τους χάλασε τη σούπα, ποιος ξέρει… τι να πω, το μυαλό μας βάζει πολλά, με τις διαπλοκές που έχουμε διαπιστώσει όλα αυτ΄λα τα χρόνια! Αφήστε την κοινωνία να κρίνει, όλοι εσείς που ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω από θώκους και αξιώματα. Και η κοινωνία έχει κρίνει. Και για την Ελένη και για τη Μυρτώ και για όσες ή όσους βρέθηκαν σε παρόμοια θέση. Ντροπή για τους ψυχολόγους που πήγαν να “καθαρίσουν” με ψευδείς βεβαιώσεις το κολόπαιδο, το μπάσταρδο καθίκι. Να βρείτε τα κότσια εσείς οι δημοσιογράφοι και να βγάλετε τα ονόματά τους στη φόρα. Όλα πρέπει να έχουν το κόστος τους…

 4. Να ηρεμήσουν λίγο οι οπαδοί της θανατικής ποινής και του κρεμάσματος.Εχει προοοδευσει η Ευρώπη, δεν θα επανέλθει ποτέ ξανά η έσχατη ποινή και πολύ σωστα. Η δικαιοσυνη ήρθε με τα ισόβια, όποιος θέλει θανατική ποινή λυπάμαι αλλά δεν κατανοεί την τεράστια σημασία που είχε η κατάργηση. Αλλο το ότι τα ισόβια πρέπει να είναι πραγματικά ισόβια για ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, εκεί θα συμφωνήσω

 5. Για τέτοια εγκλήματα και με τους θύτες να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας, δεν υπάρχει λόγος να μην εκτελείται η θανατική ποινή.
  Είναι μεσαίωνας και οπισθοδρόμηση η κατάργηση της θανατικής ποινής, όχι πρόοδος.
  Τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.
  Όπως για παράδειγμα το βλαμμένο στην Νορβηγία που έβαλε βόμβα σε ένα κρατικό κτήριο και μετά πήγε σε ένα κάμπινγκ και πυροβολούσε τα παιδιά με 77 θύματα στο σύνολο και πόσους τραυματίες.
  Ο λόγος, επειδή ήταν ναζιστής και ήθελε μια Ευρώπη χωρίς μουσουλμάνους.
  Του έδωσαν δικηγόρο, τον είχαν όπως είχαν κάθε κατηγορούμενο και ο δικηγόρος του έκανε ότι του ζητούσε.
  Ήταν τόσο υπερόπτης που αυτό τον έκλεισε τελικά μέσα για τα καλά αλλιώς θα τον είχαν βάλει σε ψυχιατρική κλινική.
  Και ενώ σίγουρα δεν είναι καλά κάποιος που διαπράττει τέτοιο έγκλημα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε συνείδηση όταν το σχεδίασε και το διέπραξε, απλά ήταν βλαμμένος.
  Και όμως, του συμπεριφέρθηκαν όπως όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.
  Δεν είναι διάκριση αυτή απέναντι στην ανθρωπότητα;
  Ποια η διαφορά τότε των εγκλημάτων εν βρασμώ ψυχής, ακούσια και, και;
  Δεν είναι θέμα το πώς το βλέπουμε εμείς αλλά το πώς έχει η το πώς αρμόζει.
  Αυτό βέβαια, θα έπρεπε να ισχύει για όλους και για όλα, πολιτική/οί κλπ.
  Έτσι, δεν έχεις να κάνεις με μειωμένες ποινές, φόβους για επιστροφή στην κοινωνία με καινούρια χτυπήματα και άδικα έξοδα συντήρησης.
  Επίσης, εάν ξέρουν ότι δεν θα έχουν αυτή την προνομιακή μεταχείριση, θα το σκεφτούν 2 φορές πριν δράσουν.
  Τα περί θρησκείας που μπορεί να έχεις αναστολές, είναι προσωπικό σου θέμα και δεν έχει να κάνει με την κοινωνία.
  Η κοινωνία θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αυτά δεν γίνονται, η καθαρή κοινωνία με τον νόμο η άσε την θρησκεία να καθαρίσει τους κακούς με προσευχές και λιτανείες.
  Εάν μπεις για λίγο στα παπούτσια του πατέρα και της μητέρας Τοπαλούδη, τότε να μου πεις εάν πραγματικά κατανοείς τί τεράστια σημασία είχε η κατάργηση της θανατικής ποινής γιατί όποιος είναι έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει φίλε Γιάννη.
  Όλα αυτά, πολύ φιλικά.

 6. Αγαπητέ Κώστα, είμαι απόλυτα σύμφωνος με όσα αναφέρεις πιο πάνω. Επειδή όμως οι νόμοι και τα άρθρα που ψηφίζουν όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές, προοδευτικοί, Ευρωπαίοι και δικοί μας υποτακτικοί, πάντα με την σύμφωνη γνώμη της κοινής γνώμης, και ε ι δ ι κ ά στην προκειμένη περίπτωση έχω να προσθέσω. {γνωρίζοντας ότι οι πολλοί θα με κακολογήσουν} Κακώς η φοιτήτρια λεγόταν Τοπαλούδη και οχι Παπαδόσηφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσαμπουκάς χθές στη ΔΕΗ Κοζάνης. Γυναίκα έφτυσε αστυνομικό και…

Επίθεση με σφαλιάρες και μπουνιές χθές κατά του Ουάρντα. Το πέσιμο στη γέφυρα και…