Παρασκήνιο Νύχτα-Δύσκολες ώρες για τον Ρέμο. Πάγωσε το…

Προ κορονοϊού η είδηση στα καλλιτεχνικά στέκια έκανε πάταγο. Μετά από 23 χρόνια ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον όμιλο Παπαθεοχάρη (η αρχή είχε γίνει το ’97 στο Diogenis Pallas) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο Μαροσούλη. Πολλά ακούστηκαν γι’ αυτή τη νέα συνεργασία.
Και φυσικά ο Ρέμος έθεσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει. Εκτός του ότι θα δουλεύει πια με ποσοστά επί των κερδών και θα έχει την μερίδα του λέοντος στην γκαρνταρόμπα (λουλούδια) συμφωνήθηκε το νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς που είναι μεγάλης χωρητικότητας να ανακαινιστεί εκ βάθρων. Ο κορονοϊός τα ανέτρεψε όλα.
Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση στη νύχτα που δεν χωρούν περιθώρια αποτυχίας. Και ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο για το με πιο γυναικείο όνομα τελικά θα συνεργαστεί (Βίσση ή Φουρέϊρα ή σε μια extra large περίπτωση και τις δύο) οι εμφανίσεις θα πάνε στην καλύτερη περίπτωση τις γιορτές του 2020.
Καθώς υπάρχει και ισχυρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του ’21. Δεν μπορεί ένα τέτοιο σχήμα να λειτουργήσει με 4αρια τραπέζια διασκορπισμένα σε απόσταση του 1,5 μέτρου το ένα από το άλλο, ούτε με πλεξιγκλας πάνω στην πίστα, ούτε βέβαια και χωρίς γαρύφαλλα.
Έτσι το πρότζεκτ πάει πίσω υπό την προϋπόθεση πάντα να έχει περάσει και το αναμενόμενο δεύτερο κύμα του ιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

"Just the 2 of us". Σαμαράς χθες στον Ξιάρχο."Είμαι εγώ καρακίτς; Χθεσινέ. Δεν κοιτάς το πουκαμισάκι σου;"

Γλυφάδα χθες. Σύντροφος ποδοσφαιριστή κολάζει με μαγιό κορδόνι…