Φονικό στα Ανώγεια-Τι δείχνει η έκθεση αυτοψίας της Αστυνομίας. Οι τρείς βολίδες και…

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα εργαστήρια των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας θα «ρίξουν φως» και θα συνθέσουν το παζλ για το τι έγινε ακριβώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Ανώγεια.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας, στον τόπο του διπλού φονικού, οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν και συνέλλεξαν 7 κάλυκες 9Χ17mm και έναν κάλυκα 9X19mm. Επίσης, στο ίδιο σημείο βρέθηκαν «4 βολίδες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm», όπως ακριβώς περιγράφονται στην έκθεση αυτοψίας. Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκαν επίσης 3 βολίδες πυροβόλου όπλου από τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή στον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη. Οι συγκεκριμένες βολίδες, σύμφωνα με οπλουργό από την ΑΔ Χανίων, προέρχονται από φυσίγγιο 9Χ17mm που δέχεται το όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.
 
 
 
 
Μία ακόμα βολίδα παραδόθηκε από γιατρό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, που ήταν καρφωμένη στο πόδι του 23χρονου τραυματία. Και αυτή η βολίδα ταιριάζει με φυσίγγιο που δέχεται το όπλο του 29χρονου. Άρα, οι 4 βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο του διπλού φονικού, θα πρέπει να ταιριάζουν με τους κάλυκες που έχουν βρεθεί. Δηλαδή, οι τρεις από αυτές, να ταυτιστούν με τρεις κάλυκες 9Χ17mm και μία με κάλυκα 9X19mm.
Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές έχουν ορίσει-σύμφωνα με το creta24-πραγματογνώμονες οπλουργούς, ώστε να αναλύσουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης και οι δύο πλευρές έχουν ζητήσει στις 4 βολίδες που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, να γίνει εξέταση για DNA και αν βρεθεί, να ταυτοποιηθεί από ποιον προέρχεται.
Με τις αναλύσεις που θα γίνουν, τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ουσιαστικά θα δώσουν τις απαντήσεις που όλοι πλέον περιμένουν και θα επιβεβαιώσουν έναν, από τους δύο ισχυρισμούς. Ή τον ισχυρισμό του Μανώλη Καλομοίρη που λέει πως είδε τον πατέρα του νεκρό και στη συνέχεια σκότωσε τον 30χρονο γείτονα του Γιώργο Ξυλούρη. Ή τον ισχυρισμό της οικογένειας Ξυλούρη, που υποστηρίζει πως ναι μεν ο γιος τους πήγε με όπλο έξω από το σπίτι των γειτόνων του, όμως δεν πυροβόλησε ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Έβρος χθες-Οι Τούρκοι προκαλούν και πάλι. Πυροβόλησαν δυο φορές και…

Σοκ στο τραγούδι. Νεκρός απο καρκίνο ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής