Φονικό στα Ανώγεια: Συνήγορος οικογένειας Ξυλούρη: «Η οικογένεια γνωρίζει ακριβώς τι έχει γίνει και απλώς περιμένουμε τις εξελίξεις»

Ο Γιώργος Κοκοσάλης, δικηγόρος της οικογένειας του Γ.Ξ. μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση του φονικού στα Ανώγεια.
Ο πατέρας του Γ.Ξ. υποστήριξε πως οι σφαίρες προέρχονται όλες από το όπλο του κατηγορούμενου και προφυλακισθέντα, κάτι που έφερε την αντίδραση της οικογένειας Καλομοίρη.
Από πλευράς του, ο κ. Κοκοσάλης, ερωτηθείς γι αυτή τη δήλωση, αφού ξεκαθάρισε ότι η παρουσίαση του στην εκπομπή ήταν «επιταγή της οικογένειας, που έχει αποφασίσει να κρατήσει ήρεμους τόνους», ανέφερε πως: «η σπουδή της υπεράσπισης να διαψεύσει και να πει ότι το όπλο που παραδόθηκε είναι “μούφα”, επαληθεύει τους φόβους μας ότι ο άτυχος Γ. δεν πυροβόλησε.
Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται η σπουδή. Θα έρθουν σίγουρα ανατροπές. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανακριτική διαδικασία. Το όπλο που παραδόθηκε στις Αρχές είναι το όπλο που είχε μαζί του ο Γ.Ξ»
Αν η βολή που σκότωσε τον 63χρονο δεν ταυτοποιείται από το όπλο το οποίο παρέδωσε η οικογένεια Ξ. δημιουργείται ένα κενό, τόνισε ο κ. Ευαγγελάτος, απευθυνόμενος στον δικηγόρο, ο οποίος τόνισε ότι «πρέπει να περιμένουμε τα εργαστηριακά και τις εκθέσεις του DNA. Η οικογένεια γνωρίζει ακριβώς τι έχει γίνει και απλώς περιμένουμε τις εξελίξεις. Η ταυτοποίηση του όπλου θα πραγματοποιηθεί μέσω του DNA. Η άλλη πλευρά προσπαθεί να κάνει μια παγίδευση».
Ανέφερε δε, ότι υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.
Πληροφορίες από το mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με τον συνωστισμό στις πλατείες: «Βάζουν σε κίνδυνο ζωές» (video)

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε ο πατέρας της άτυχης Ελένης: «Ανεχτήκαμε τους θεατρινισμούς αλλά όχι και τα ψέματα»