Φονικό στα Ανώγεια. Η κατάθεση που φωτίζει το θρίλερ με το όπλο του Ξυλούρη. "Το πέταξα στην ταράτσα και…"

Ένας μακρινός συγγενής του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, ενός εκ των δύο θυμάτων της φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια είναι αυτός που πήρε το όπλο του 30χρονου από το σημείο της συμπλοκής το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με δική του μαρτυρία. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατά την κατάθεση του στην Ανακρίτρια Ρεθύμνου περιγράφει με λεπτομέρειες πως πήρε το όπλο του 30χρονου και το φύλαξε μέχρι και λίγες ώρες μετά την κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη.
 
 
 
Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πως δεν ήταν μπροστά στη συμπλοκή αλλά φτάνοντας εκεί είδε πεσμένο κάτω το Γιώργο Ξυλούρη. Όπως αναφέρει, «ήταν και ο 29χρονος και τότε του είπα ίντα μπρε έκανες επά. Είδα δύο άτομα κάτω, τον Ξυλούρη και τον Λευτέρη, δεν ήξερα αν ήταν νεκροί, μόλις είδα τον Ξυλούρη κάτω τον αγκάλιασα.» Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κατάθεση του ο μάρτυρας περιγράφει πως μαζί με δύο ακόμα άτομα μετέφεραν τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη στην καρότσα του αυτοκινήτου του 23χρονου που επίσης τραυματίστηκε στη φονική συμπλοκή. «Όταν σήκωσα τον Ξυλούρη μαζί με τον …. και τον …. πάτησα ένα όπλο, ήταν το όπλο του Ξυλούρη, το γνώριζα, ήταν ένα Glock 19. Έσκυψα και το πήρα για να μην το πάρει άλλος δεδομένου ότι ήταν μεγάλη η αναταραχή στο σημείο και υπήρχε κίνδυνος».
Στη συνέχεια ο μάρτυρας περιγράφει πως φτάνοντας στο Κέντρο Υγείας συνειδητοποίησε ότι μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και ο Λευτέρης Καλομοίρης και περιγράφει πως σκέφτηκε ότι έπρεπε να αδειάσει το όπλο που είχε ακόμα μαζί του.
«Σκέφτηκα ότι υπάρχει σφαίρα στη θαλάμη του όπλου του Ξυλούρη και επειδή το όπλο δεν έχει ασφάλεια πήγα στην τουαλέτα για να αδειάσω τη θαλάμη. Είδα τότε ότι δεν υπήρχε σφαίρα μέσα. Πήγα στο αυτοκίνητο και έβαλα το όπλο μέσα σε μια σακούλα. Δεν παρέδωσα το όπλο αμέσως στην αστυνομία γιατί εκείνη την ώρα φύγαμε μετά μας έδωσαν το νεκρό την επόμενη μέρα και τον κηδέψαμε, φύγαμε στις 4 επικρατούσε ένα χάος και τελικά γνωρίζοντας ότι έπρεπε να παραδοθεί το όπλο το πέταξα σε ένα ταρατσάκι στο οποίο μόνο η οικογένεια του Ξυλούρη έχει πρόσβαση και το είπα στον αδερφό του Γιώργου, το Δημήτρη», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αντέχετε; Ερεθισμένη ηθοποιός μας δείχνει πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα

Πρέπει να το δείς. Το νέο κορίτσι του Λιάγκα τον τουρλώνει στην πισίνα