Φονικό στα Ανώγεια: Δικηγόρος Καλομοίρη: «Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν παρόντες και ακόμη δεν έχουν καταθέσει»

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε η δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη στο σκηνικό της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, με τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση να παραμένουν πολλά και τον φόβο μιας ενδεχόμενης βεντέτας.
Ως συνήγορος υπεράσπισης της μεριάς Καλομοίρη, η κ. Σπανάκη σημείωσε ότι «υπάρχουν δύο διαφορετικά διαμετρήματα στους κάλυκες που έχουν εντοπιστεί στο σημείο που συνέβη το περιστατικό. Έχουν συλλεχθεί από την αστυνομία και έχουν καταχωρηθεί στην έκθεση αυτοψίας και στη διαβιβαστική αναφορά που έχει συνοδεύσει τη δικογραφία στα χέρια του εισαγγελέα».
«Το ένα όπλο είναι το εντολέα μου. Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία διότι τα στοιχεία της δικογραφίας είναι σαφή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, παρά το ότι η δικογραφία για τον εντολέα μου έχει ολοκληρωθεί», πρόσθεσε η ίδια.
«Το δεύτερο όπλο φυσικά και ανήκει στον Γ.Ξ. το νεκρό. Φυσικά πυροβόλησε ο ίδιος με αυτό το όπλο. Υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων, και άλλα στοιχεία που βοηθούν στην αποτίμηση των πραγματικών περιστατικών όπως εξελίχθηκαν. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», τόνισε.
«Φυσικά και υπήρχαν και άλλα πρόσωπα. Φυσικά υπάρχουν πάνω από τρεις μαρτυρίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν παρόντες και ακόμη δεν έχουν καταθέσει. Θα καταθέσουν», είπε ακόμη.
«Στόχος όλων μας είναι να  πρυτανεύσει η λογική, να μην επεκταθούν τα επεισόδια. Οι δύο οικογένειες είναι συγκλονισμένες. Και δικό μου μέλημα είναι η ανάδειξη της αλήθειας», κατέληξε η κ. Σπανάκη.
Πληροφορίες από το mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Λοιμωξιολόγος αποκαλύπτει: «Δεν θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο για τον κορονοϊό στα φαρμακεία πριν από ένα χρόνο»

Ελληνίδα τραγουδίστρια της πρώτης γραμμής πήρε τα αβγά στο χέρι για να μην πληρώσει σακούλα