Πρίν απο λίγο. Νεκρό αγοράκι μόλις 9 ετών. Είχε προσβληθεί απο κορονοϊό

Ένα μικρό παιδί μόλις 9 ετών έχασε πρίν απο λίγο τη ζωή του. Το παιδί είχε συμπτώματα παρόμοια με της νόσου Kawasaki, τα οποία έχουν παρατηρηθεί σε παιδιά που προσβάλλονται από τον κορονοϊό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το παιδί πέθανε από «μυοκαρδίτιδα», μια φλεγμονή στην καρδιά, ενώ τα μικροβιολογικά τεστ που διενεργήθηκαν έδειξαν ότι «είχε έρθει σε επαφή» με τον κορονοϊό, αλλά δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα της covid-19, διευκρίνισε ο καθηγητής Φαμπρίς Μισέλ, επικεφαλής του τομέα παιδιατρικής ανάνηψης του πανεπιστημίου La Timone στη Μασσαλία, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδα La Provence. Το παιδί, που έμενε στη Μασσαλία, ένιωσε «μεγάλη αδιαθεσία και υπέστη ανακοπή καρδιάς» όσο βρισκόταν στο σπίτι του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε «επί επτά ημέρες» και πέθανε το Σάββατο, διευκρίνισε ο γιατρός.
 
 
 
 
Στην εβδομαδιαία ανακοίνωσή της, που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη, η γαλλική υπηρεσία αρμόδια για τη δημόσια υγεία αναφερόταν στον θάνατο «ενός αγοριού 9 ετών, που παρουσίαζε νευροαναπτυξιακή συννοσηρότητα» εξαιτίας μιας φλεγμονώδους νόσου που επηρέασε την καρδιά του και η οποία χωρίς αμφιβολία συνδέεται με την covid-19.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης-«Πουταν@ς γιοί, κοπρόσκυλα…σκότωσατε το παιδί μου»

Απόλυτη επιβεβαίωση του Nassos Blog. Αυτά θα γίνουν του χρόνου στο GNTM 3 με άντρες και γυναίκες