Παρασκήνιο-Κόπηκε από όλα τα πρότζεκτ STAR και Alpha η Παπαγεωργίου. Ο Σκαϊ και…

Παιχνίδι πίεσης προσπάθησε να παίξει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την αφαίρεση από το προφίλ της της ιδιότητας της κριτή του GNTM. Και αυτό γιατί οι τελικές συζητήσεις με το κανάλι δεν είχαν ακόμη γίνει ούτε και βέβαια πρόκειται να γίνουν όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.
 
Στο STAR και στην Green Pixel ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να γίνει όλο το ριάλιτι μέσα στο καλοκαίρι σε καμία όμως περίπτωση δεν υπολογίζουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα πλάνα τους. Και φυσικά η ίδια το γνωρίζει (όπως πρώτος σας ενημέρωσα εδώ και μήνες) πολύ καιρό ενώ το ίδιο ισχύει φυσικά και για την μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου.
 
Η Παπαγεωργίου προσπάθησε εδώ και καιρό να ασκήσει πιέσεις αλλά μάταια. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες που μου έρχονται αναφέρουν πως δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κανένα από τα υπό σχεδιασμό πρότζεκτς του Alpha και του STAR. Ούτε για το «Bachelor» παίζει το όνομά της, ούτε για το DWTS όποτε αυτό βγει ούτε για τηλεπαιχνίδι που ακούστηκε χθες. Κοινώς και εφόσον δεν υπάρχει καμία μεγάλη ανατροπή έχει κοπεί από αυτά τα δύο συγκεκριμένα κανάλια. Γι΄αυτό και η Έλενα έβλαε πλάτη για τον Σκαϊ. 
Για να δούμε… θα κάτσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σπαραγμός στη Ρόδο. Νεκρός ο 27χρονος μηχανικός Μιχάλης Παυλής

Αυτοκτονία στην Κοζάνη-Άφησε σημείωμα στην γυναίκα του και…