«Παγώνουν» οι προγραμματισμένοι γάμοι εξαιτίας του κορονοϊού

Γάμο μετ΄ εμποδίων επιφύλαξε ο κορονοϊός για ένα ζευγάρι Ελλήνων που ζει στο Λονδίνο αλλά θέλει να παντρευτεί στην πατρίδα.
Τα έκτακτα μέτρα έχουν τινάξει στον αέρα τον σχεδιασμό που κάνουν εδώ και έναν χρόνο και τώρα σκέφτονται να αναβάλλουν τον γάμο τους για να εξασφαλίσουν πως όταν γίνει η γαμήλια δεξίωση θα έχουν κοντά τους όλους τους φίλους τους. Το πλήγμα είναι μεγάλο και για τους επαγγελματίες που οργανώνουν δεξιώσεις γάμων.
Η νύφη και ο γαμπρός θέλει, αλλά δεν θέλει ο κορονοϊός. Ο γάμος τους Πήτερ και της Αγγελικής έπεσε θύμα του lockdown και τώρα το ζευγάρι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Πήτερ και η Αγγελική είναι Έλληνες που σπούδαζαν στο Λονδίνο και σήμερα δουλεύουν εκεί, αποφάσισαν ο γάμος τους να γίνει στην Ελλάδα και ήθελαν όλα να είναι τέλεια.
Σήμερα ο γάμος είναι στον αέρα και δεν ξέρουν τι να κάνουν, ακόμα και αν επιτραπούν οι πτήσεις είναι άγνωστο τι μέτρα θα υπάρχουν για τις δεξιώσεις. Οι ίδιοι σκέφτονται και την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστούν οι καλεσμένοι. Για τα οικονομικά ζητήματα και τις προκαταβολές λύση υπάρχει λένε αλλά το θέμα είναι να γίνει ο γάμος όπως τον ονειρεύτηκαν. Αν τα μέτρα επιμείνουν τότε είναι μονόδρομος η αναβολή.
Η ιστορία του ζευγαριού από την Αγγλία είναι μία μόνο από χιλιάδες άλλες παρόμοιες ιστορίες ζευγαριών που θέλουν να παντρευτούν, έχουν δώσει προκατάβαλες αλλά ο κορωνοϊός τους ανέτρεψε τα σχέδια. Τώρα κρατάνε εφεδρικές ημερομηνίες για το 2021 αν ο γάμος δεν μπορεί να γίνει φέτος.
Όσοι καλούνται να κάνουν αξέχαστη την ιδιαίτερη αυτή ημέρα για κάθε ζευγάρι βιώνουν από πρώτο χέρι το άγχος των μελλόνυμφων θα πει ο Μελέτης Παγώνης.
Αυτή την διάσταση τονίζει και ο φωτογράφος Ανδρέας Σταυρόπουλος που έχει κλείσει δουλειές ακόμα και πριν από ένα χρόνο για το 2020 αλλά τελικά οι γάμοι θα γίνουν το 2021. Η τεράστιο κρίση στους επαγγελματίες του γάμου, απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Όσοι πάντως είναι ακόμα αισιόδοξοι πως δεν θα έρθει και δεύτερο κύμα κορονοϊού διαλέγουν να μην περιμένουν το 2021 αλλά να παντρευτούν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη.
Έτσι όπως λένε οι επαγγελματίες του γάμου το πρόβλημα είναι πως αφού όλοι θέλουν τις ίδιες ημερομηνίες οι γάμοι αυτοί δεν θα μπορούν να γίνουν γιατί δεν θα τους προλαβαίνουν όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επιστρέφουν οι σειρές του Alpha μετά την καραντίνα – Η ανακοίνωση του καναλιού

Τα ΚΤΕΟ άνοιξαν αλλά λειτουργούν μόνο με ραντεβού (video)