Οι ανησυχίες του Βαλτινού για τη μετά κορονοϊού εποχή: «Φοβάμαι πολύ τις παραστάσεις…» (video)

Ο Γρηγόρης Βαλτινός εξέφρασε τις ανησυχίες του για το μέλλον της τέχνης μετά τον κορονοϊό.
«Εγώ είμαι με το ένα πόδι στο θέατρο ως ηθοποιός και με το άλλο στην παραγωγή και πρέπει να πω ότι το μέτρο των 800 ευρώ ήταν σωτήριο για πάρα πολύ κόσμο και πρέπει να συνεχιστεί για όσο είναι δυνατόν. Θα αργήσουμε πολύ να βγούμε από αυτό το πράγμα και δεν το λέω με απαισιοδοξία, είναι μια πραγματικότητα. Κάποια στιγμή θα βγούμε και πρέπει να σκεφτούμε όλους αυτούς τους συναδέλφους για το πού θα βρουν δουλειά μετά από αυτό, και μαζί να σκεφτούμε και τους ανθρώπους που παράγουν θέατρο, τους παραγωγούς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι στον πάτο, είναι αυτοί που θα μας δώσουν δουλειά μετά τη συμφορά που μάς έχει βρει και πρέπει η πολιτεία να σκύψει και σε αυτούς τους ανθρώπους.
Πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να ξεθαρρέψουμε λιγάκι και οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί. Φοβάμαι πολύ τις παραστάσεις με ένα και δύο και τρία άτομα, τους μονολόγους, το μαύρο πανί με μια καρέκλα και τίποτα άλλο. Όταν τελειώσουν αυτά τα 800 ευρώ τι θα γίνει μετά; Αυτό είναι το μεγάλο».
Ενώ τον βρίσκει αντίθετο η προβολή  θεατρικών παραστάσεων μέσω τηλεόρασης:«Διαφωνώ κάθετα με το θέατρο στην τηλεόραση διότι χάνει πάρα πολύ», δήλωσε στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ψυχανάλυση και κορονοϊός: Χωρίς αποσιωπητικά η θεραπεία αλλά μέσω Skype

Το όμορφο μήνυμα του Μπουρδούμη στην εγκυμονούσα Δροσάκη για τα γενέθλιά της