Ξεκίνησε τις γκρίνιες ο Μουτσινάς. Ένα νούμερο που δεν κάνει πλεόν νούμερα

Εκεί στον ΣΚΑΙ θα μας τρελάνουν. Τελικά επενδύσατε 45 εκατομμύρια φέτος στο πρόγραμμα για να έχετε “Γενικό Σύνολο” ή “Δυναμικό κοινό”; Διότι όταν τους λές για το δυναμικό σου λένε… είμαστε πρώτοι στο Γενικό και όταν τους λές για το Γενικό, οι διαφημιστές σου λένε ότι… δεν μπορούν να το πουλήσουν. 
 
 
 
Έτσι και με τον Μουτσινά. Για δυο συνεχείς εβδομάδες είναι κάτω απο τον ανταγωνισμό. Η “φούσκα-Μούτσι” αποτυπώνεται πλεόν και σε αριθμούς με τον ίδιο ανασφαλή και ιδιότροπο Νικολάκη να ρίζνει ευθύνες στους γύρω του. Πόσο πασέ. Απο την άλλη μια η επανάληψη του “Ρουκ-Ζουκ” αλλά κυρίως το Shopping Starτου ρίχνουν στο καραφλό του κεφάλι.
Δείτε τι συνέβη και χθές


 

4 Comments

Leave a Reply
  1. Όσο για αυτή τη μαλακια για το δυναμικό κοινό που από ότι είχα διαβάσει από 18.. 44 έγινε 18…. 54 Έχει λίγο μία δόση απάτης Γιατί Ποιος 18άρης 20άρης 25άρης έχει λεφτά να ξοδέψει μόνο λίγοι αυτοί που έχουν πραγματικά λεφτά για ξόδεμα είναι οι πενηντάρηδες οι εξηντάρηδες και κάποιοι σαραντάρηδες και τα σοβαρά λεφτά τα ξοδεύουν οι πενηντάρηδες και οι εξηντάρηδες τις μεγάλες αγορές τα αυτοκίνητα τα σπίτια και τις ανακαινίσεις δεν ξοδεύει λεφτά κανένας 25άρης να ανακαινίσει ή να αγοράσει καινούργιο αμάξι για αυτό λέω ότι έχει μία δόση κοροϊδίας το λεγόμενο δυναμικό κοινό.. οι πιο πολλοί εικοσάρηδες είναι μπατιράκια ζούνε με χαρτζιλίκι της μαμάς και του μπαμπά δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι δυναμικό κοινό είναι αυτό.. εγώ σοβαρά λεφτά στο πορτοφόλι μου και σοβαρές αγορές της κάνω τώρα στα 42 μου…στα 22 μου δεν είχα μαντήλι να κλάψω σαν φοιτητής έτρωγα σκέτο ρύζι και έπινα νερό να φουσκωσω γιατί με ζούσαν οι δικοί μου και θα θεωρούμε εγώ δυναμικό κοινό για τους διαφημιστές.. Χαχαχαχα αστείο

  2. Ένα από τα πιο υπερεκτιμημένα άτομα που βρίσκονται ( ή μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην τηλεόραση).

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τι σας γράφαμε το πρωϊ; Παραίτηση Βόμβα του Καπουτζίδη απο το Mega

Την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «8 Λέξεις»