Λουτράκι ΤΩΡΑ-Οι τέσσερις νεκροί έψαχναν για θαμμένες λίρες απο τον Β΄Παγκοσμίο Πολέμο

Ξετυλίγεται αργά αλλά σταθερά το κουβάρι της υπόθεσης των τεσσάρων νεκρών σε τούνελ στο Λουτράκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άτυχοι άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες.

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε καταφύγιου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου τέσσερις άντρες νεκροί. Οι τέσσερις άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες.
Οι τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν αμέσως από το βράδυ της Παρασκευής την έρευνα τους και αφού εντόπισαν τα σημεία, αποφάσισαν να πάνε να σκάψουν στο καταφύγιο για να βρουν τον θησαυρό, παίρνοντας μαζί τους όλα τα εργαλεία που χρειαζόντουσαν, μέχρι και μια μηχανή πετρελαίου για φως.
Αυτή η μηχανή τους σκότωσε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Καινούργιου "σκούπισε" την Σκορδά… δάκρυα στον Αντ1 για την κατάντια

Σκοτωμός στον Σκαϊ. Τρίτη επιλογή για το μεσημέρι ο Μουτσινάς