Κάθε… κατεργάρης στον πάγκο του από σήμερα. Η άρση των μέτρων και…

Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα τη λειτουργία τους 66.010 λιανεμπορικές και άλλες επιχειρήσεις στα πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας. Η εικόνα τόσο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Επικράτειας θυμίζει κανονικότητα….με την πλειοψηφία του κόσμου να ακολουθεί τα μέτρα της απόστασης και της ατομικής προστασίας
Συνολικά στα δυο στάδια επανεκκίνησης, δηλαδή αυτό της 4ης Μαΐου έως και σήμερα έχουν επανέλθει στην εργασία τους 225.000 εργαζόμενοι, δηλαδή το 33% των εργαζομένων που ανεστάλη η εργασία τους λόγω μη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους. Επίσης, έχουν επαναλειτουργήσει 93.000 επιχειρήσεις, δηλαδή το 35% των επιχειρήσεων των οποίων είχε ανασταλεί η λειτουργία τους με κρατική εντολή.

 

 
 
 

Έτσι από σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου-σύμφωνα με το Έθνος-επανέρχονται στην εργασία τους 155.962 εργαζόμενοι, δηλαδή το 22,5% των εργαζομένων που ετέθησαν σε αναστολή λόγω μη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους και 66.010 επιχειρήσεις, δηλαδή το 25% των επιχειρήσεων των οποίων ανεστάλη η λειτουργία τους. Η εικόνα σε μεγάλες πόλεις θυμίζει εκείνες τις ημέρες πρίν την πανδημία με τον κόσμο ωστόσο να τηρεί τα μέτρα και τις αποστάσεις.
Κάτι που σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πλήρως τα μέτρα εξαιρουμένων κάποιων υβριδίων που βλέπουν το θέμα πολιτικά… και όχι ανθρώπινα.
 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παπαράτσι στο Καβούρι. Τον αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι σύζυγος παρουσιάστριας

Μόνο για μερακλήδες-Θα χαζέψετε με το κορμί της 50άρας τηλεπερσόνας