Είναι οριστικό: Ανοίγουν 1η Ιουνίου Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία

Από την υπηρεσία Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

 • οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία),
 • οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
  οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών.

2 Comments

Leave a Reply
 1. Σωστή κίνηση. Mπράβο στην κυβέρνηση και στους επιστήμονες μας.
  Με 3 κρούσματα που έχουμε πια , δεν υπάρχει λόγος να μένουν κλειστά. Ο καιρός είναι και καλός, οπότε όλα τέλεια.
  Τα παιδιά θα πάνε , θα μορφωθούν , θα κοινωνικοποιηθούν, θα βάλουν ξανά κάποιους κανόνες στην ζωή τους και το σημαντικότερο θα μάθουν τα νέα μέτρα που θα πρέπει να τηρούν για όσο υπάρχει ο ιός στην ζωή μας. Στο σχολείο είναι ο χώρος των παιδιών , όχι στο playstation..
  Όσοι υποστηρίζανε να μην ανοίξουν τώρα , αλλά τον Σεπτέμβριο, ας μας πουν τι θα αλλαζε τότε και εγώ να το δεχτώ. Τίποτα δεν θα άλλαζε. Αντίθετα θα ήταν ανόητο να γίνει αυτό, την ώρα που τότε θα κλείσουν τα παράθυρα της τάξης και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει το επόμενο κύμα του ιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

“Just the 2 of us”- Αμφίβολη η συμμετοχή της Δημητρίου στο show

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Όταν ήρθα αντιμέτωπη με τον φόβο μου κατάλαβα…»