Δυσκολεύουν τα πράγματα στο Mega. O Χατζηνικολάου μένει στον ΑΝΤ1

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Χατζηνικολάου διατηρεί άριστη σχέση με την ιδιοκτησία του Mega. Και μάλιστα όταν αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά το One πριν ακυρωθεί ο πρώτος διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών ο περιβόητος νόμος Παππά είχε συμφωνήσει με το One για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και γι’ αυτό τότε αποχώρησε από το STAR.
Πάντα λοιπόν υπήρχε καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Χατζηνικολάου και ιδιοκτησίας Mega. Και μετά τον Αντώνη Σρόϊτερ το όνομα που ακούστηκε έντονα ήταν αυτό του Νίκου Χατζηνικολάου για να αναλάβει το δελτίο του Mega την επόμενη σεζόν. Το κανάλι που καθιερώθηκε και σε νεότατη ηλικία έφθασε να διοικεί από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.
 

  • Ο Χατζηνικολάου βολιδοσκοπήθηκε ωστόσο κλείνει στο να παραμείνει στον ΑΝΤ1 καθώς το συμβόλαιό του με το κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο ότι τα πήγε εξαιρετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης όλη τη σεζόν ιδιαίτερα δε την περίοδο του κορονοϊού είναι και ότι η βραδινή του εκπομπή το «Ενώπιος Ενωπίω» κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι φήμες πως η επόμενη χρονιά θα είναι εκλογική και μάλιστα με διπλές εκλογικές αναμετρήσεις (η πρώτη με απλή αναλογική που πιθανόν δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση και η δεύτερη με ενισχυμένη) σαφώς και ο δημοσιογράφος είναι πολύτιμος στο κανάλι.
Ένας ακόμη λόγος που φαίνεται να προτιμά τον ΑΝΤ1 είναι πως το Mega τώρα ψάχνει τον βηματισμό του, χρειάζεται πολύ δουλειά και ο Χατζηνικολάου ως γνωστόν έχει και άλλες δραστηριότητες ως εκδότης αλλά και έχοντας την καθημερινή του εκπομπή.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Είναι γεγονός. Γεννήθηκε μωρό στη Λάρισα απο μητέρα φορέα του Κορονοϊου

Δυο Instagram-models στη Θεσσαλονίκη έκρυβαν σε κάδους στεγνωτήριων 20 κιλά χασίς