Αγνώριστη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Πήγε να κοινωνήσει και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου πήγε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρωί της Κυριακής, όπως έκανε γνωστό ο πνευματικός της πατέρας, αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστη στον ναό, προκειμένου να λάβει τη Θεία Κοινωνία από τον πνευματικό του πρώην πρωθυπουργού και άλλοτε συζύγου της.
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας Τιμόθεος, η κυρία Λιάνη – Παπανδρέου πήγε απροειδοποίητα στη δεύτερη θεία λειτουργία στην Αγία Τριάδα και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων.

«Δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση, αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψη της κυρίας Παπανδρέου για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με τη θεία μετάληψη» τόνισε ο γνωστός ιερέας, ενώ συνέχισε μεταφέροντας την απάντηση που έδωσε η ίδια: «Η πίστη σώζει και στην πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις, ούτε αμφίβολους λογισμούς» απάντησε η Δήμητρα Παπανδρέου. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου ξεναγήθηκε στον ναό, ενώ στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ.
Πληροφορίες από το thecaller

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Επίθεση με βιτριόλι: «Μας ήρθε κεραμίδα με αυτό που συνέβη στην Ιωάννα»

Σοκ: Δολοφόνησε τη γυναίκα του με κόμπρα