Παρασκήνιο. Η αλήθεια πίσω απο την δήθεν μεταγραφή της Καινούργιου στον Alpha

Μεταγραφικός στόχος φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς σύμφωνα με το «SECRET», ο Alpha διεκδικεί πίσω στο δυναμικό του την παρουσιάστρια, αρκετά χρόνια μετά την πολυσυζητημένη λήξη της συνεργασίας της με τον συγκεκριμένο σταθμό, που τότε ανήκε στον Δημήτρη Κοντομηνά. Είναι όμως αλήθεια αυτό; Πρόκειται για “παραμύθι”… ελεγχόμενη διαρροή… ή συνιστά ένα μήνυμα; 
Συγκεκριμενα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η πρόταση αυτή έχει να κάνει με μία νέα εκπομπή με ανθρώπινες ιστορίες και ως πρώτη επιλογή των ανθρώπων που σχεδιάζουν το νέο πρόγραμμα του σταθμού είναι η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια, ωστόσο, να μην έχει δώσει ακόμα την απάντησή της.
Λοιπόν. Για να μαθαίνετε την αλήθεια. Η Καινούργιου εκλήθη απο τον άκυρο Κάλη πρίν απο κανα δίμηνο προκειμένου να υπογράψει ανανέωση. Το κορίτσι όμως επειδή τότε ήταν πρώτο στη ζώνη… δεν πήγε στο ραντεβού και ανέβαλε την συνάντηση γιά αργότερα.
Με δεδομένη την συγκυρία και την γνώση των “φυλάκων”-ότι τα νούμερα της η Κατερινούλα τα έκανε με τις ευφάνταστες ιστορίες των “διλημμάτων”- δεν υπάρχει σήμερα που μιλάμε κανένα ενδιαφέρον απο ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ειδικά αυτή την εποχή που η τηλεθέαση της Κατερίνας είναι στον πάτο.

 

  • Στον Alpha μαθαίνω πώς περιμένουν την έρευνα που έχει ζητήσει ο Κυριακόπουλος για να αποφασιστεί το προφίλ του καναλιού. Ένα προφίλ αμιγώς ενημερωτικό… μιας και αυτό ήταν απο ιδρύσεως του… το στοιχείο που έκανε το “μαγαζί” να διαφέρει απο τα άλλα.
  • Επίσης στον Alpha που φέτος πέρασε την χειρότερη χρονιά του… δεν είναι σε θέση απο τώρα να βγάλουν μπάτζετ για του χρόνου πόσο μάλλον με το 8% μέσο όρο… να πλησιάσουν κάποιον ή κάποια για μεταγραφή. 
  • Και τέλος στο ΟΡΕΝ αναμένονται μετά το Πάσχα πολλές σοβαρές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως σε αυτά της διοίκησης… οπότε κανείς δεν είναι σίγουρος για την επόμενη σεζόν… 
Αυτά για να μην τρώτε παραμύθια… που βγαίνουν απο ντεκαπαζάτους…

One Comment

Leave a Reply
  1. Σιγά μην πιστεύαμε τα τσιράκια της Καινούριου ότι τη διεκδικούν κανάλια.Θα ‘θελε πολύ να το πιστεύει αλλά μετά το open ,την καρέκλα της κεντρικιάς ποιός θα της τη δώσει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Έκτακτο. Παρέμβαση Εισαγγελέα για τους Ιερείς κομάντο…σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Πρίν απο λίγο-Νεκρός κορυφαίος κωμικός. Τον σκότωσε ο Κορονοϊός