in

Οργή Χαρδαλιά με τους “Ελληναράδες”- “Θα δειτε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες”

«Η ενότητα και η αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια άλλη πορεία με άλλες χώρες. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή. Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη προάσπιση της δημόσιας Υγείας. Το αποτέλεσμα όμως αυτό  μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί.  Ενώ η πλειοψηφία δείχνει υπομονή κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε θεατές στην αυξημένη κίνηση που είδαμε στις εθνικές και σε κάποιους παράδρομους. Η στάση τους είναι αντικοινωνική. Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Κι αυτό θα το καταλάβουν τις επόμενες ημέρες. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες, είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη, να μην γκρεμίσουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει», είπε ο κ. Χαρδαλιάς στην σημερινή ανακοίνωση και κατέληξε: «Να γίνει σαφές ότι οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν αφορούν συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζονται ειδική άσκηση ή κολύμβηση. Παιδιά με αυτισμό ή σκλήρυνση κατά πλάκας να έχουν το απαραίτητο πιστοποιητικό». 

17 Comments

Leave a Reply
 1. Το θέμα δεν είναι μόνο τι λέει, αλλά και ο τρόπος του. Έχει κάτσει σε μια καρέκλα και κάθε απόγευμα μας απειλεί με τσαμπουκά εδώ και βδομάδες!! ”Θα δείτε τι θα πάθετε και θα δειτε τι θα πάθετε!” Όλη η εξαιρετική παρουσία και η πειθώ του καθηγητή Τσιόδρα πάει χαμένη μόλις παίρνει το λόγο αυτός. Έχουμε τόσο φόβο, τόση ανασφάλεια, τόση αγωνία, που το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι οι τσαμπουκάδες και οι απειλές. Ας τον μαζέψει κάποιος…

 2. Καμία σχέση με τσαμπουκαδες. Έτσι είναι το στιλ του. Όσοι τον ξέρουμε από το Βύρωνα, μπορούμε να το βεβαιώσουμε. Τώρα από την άλλη κάτι πρέπει να βρουν και οι συριζαιοι να πουν. Τους καταλαβαίνω.

 3. Εγω -με συγχωρείτε- βλέπω έναν άνθρωπο που δουλεύει και κανει αυτο το οποιο τον έβαλαν να κανει: δηλ να προστατεύσει τους πολίτες. Και έχει απέναντί του κάτι λιγους ανεύθυνους που σκαρφιζονται μέχρι και αλλαγή κατοικιας για να πάνε να κανουν πασχα στην επαρχία μεταφέροντας και τον ιό. Με συγχωρείτε αλλά ποιος ενηλικας ανθρωπος δε θα θύμωνε (εκτός από τον Βούδα); Οι περισσότεροι νεκροί (αναλογικα με τον πληθυσμο) είναι στην επαρχία από αυτη την ανευθυνότητα. Ξεχνιέται αυτός ο βλάκας στην Ικαρία ή τόσοι στην επαρχία που σπάνε την καραντίνα; Θα προτιμούσατε τον Κικιλια που έλεγε ότι είναι μια απλή γρίπη; Θα προτιμούσατε έναν αερολόγο;

 4. Έχει ξεφύγει ο Χαρδαλιάς.Απλα δεν είναι κατάλληλος για τη θέση αυτή. Όλο το σόου ειναι για να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την επερχόμενη σκλήρυνση των μέτρων:”εμείς σας τα λέγαμε αλλά εσείς κάνατε του κεφαλιού σας”. Ασχολείται με πράγματα που μικρη σημασία έχουν. Εν τω μεταξύ στις χιλιάδες επιχειρήσεις που μένουν ανοιχτές γίνεται κανένας έλεγχος; Γιατί δεν κλείνει εντελώς τις λαϊκές;Μόνο απειλές και από ουσία τίποτα.Ο ορισμός του λαϊκισμού

 5. Σε όσους αφήνουν ”αιχμές” για συριζαίικο σχόλιο, τους πληροφορώ ότι Συριζα δεν υπηρξα ποτέ γιατί έχω ιδεολογική αντίρρηση στο μεταναστευτικό και στην εξωτερική τους πολιτική. Με όλους τους χειρισμούς του Μητσοτάκη στο θέμα του Εβρου και του ιού, συμφωνώ απόλυτα, χειρίστηκε με σοβαρότητα όλα τα κρίσιμα θέματα. Η ένστασή μου είναι (και πολλών άλλων σας διαβεβαιώ ) στην παρουσία αυτού του κυρίου. Ούτε το ύφος, ούτε η γλώσσα, ούτε το σηκωμένο δάχτυλο κάνουν καλό. Δάχτυλο σήκωσε και ο Τραμπ στην αρχή και μετά…. Χρειάζεται ηρεμία και σεβασμός προς τον κόσμο αυτή την ώρα. Ούτε απειλές κάθε απόγευμα, ούτε αυτό το απαράδεκτο ύφος.

 6. Προσωπικά ούτε τον Κικίλια προτιμώ, ούτε τον άλλον τον μεγαλογιατρό και ακαδημαικό που μας δίνει συμβουλές κάθε μέρα και είναι αυτός ο ίδιος που -συμφωνα με τα δημιεύματα- οργάνωσε το πάρτι εν μέσω επιδημίας για να γιορτασει τα γενέθλια της δευτερης συζύγου, (πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας μεν, αλλά κατά τη διάρκεια της κρίσης) και κόλλησαν όλοι οι κοσμικοί και οι πολιτικοί. Ούτε τον κύριο της πολιτικής προστασίας, τον πολλά βαρύ και όχι με 17 φουσκάλες, που απειλεί εμάς και μετά εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άλλους 40 νοματαίους σε ένα δωμάτιο χωρίς μάσκες, ή αγκαλιά για φωτο με διάφορους εθελοντές. Καλύτερα να βγαίνει ο Τσιόδρας και ο Σύψας και άλλοι 2 σοβαροί επιστήμονες και οι άλλοι να πάνε σπίτια τους. Ζημια κάνουν στο όλο εγχείρημα.

 7. Πολύ καλά τα λέει ο Χαρδαλιάς. Δεν τον έβαλαν να λέει παραμύθια. Εχει δει τι προκαλει ο ιός, και έρχεται αντιμετωπος με τερτιπια και παιδιαρίσματα αυτων που διαδίδουν ότι όλα είναι φάρσα και σκοπό έχουν την αυξημένη αστυνομευση. Μονο ότι έκαναν εισβολή εξωγήινοι δεν είπαν. Το έχουν βάλει στόχο να παραβαίνουν τα μετρα, λες και είναι παιδάκια. Το βλέπουν σαν παιχνιδι. Κι ας μην γελίομαστε. Αυτοι είναι προς την αριστερη πλευρά….

 8. @Μανος , σε όποιον δίνουν εξουσία και έχει την κάλυψη του νόμου, αυτά που γαυγίζει θα τα κάνει πράξη Τι ακριβώς κάνει που δεν μπορείς να το κάνεις εσύ ή εγώ ή ο καθένας? Τη δουλειά του ΤΣΙΟΔΡΑ δεν μπορεί να κάνει άλλος, όχι του μπουλντογκ. Ο Τσιόδρας είναι ένας και μοναδικός και του χρωστάμε τη ζωή μας.

 9. Ε τότε Ξανθή αν είναι τόσο εύκολο να κανει κανείς τη δουλεια του Χαρδαλιά, τότε στο Μάτι πως κάηκαν 100 άνθρωποι ζωντανοι δίπλα στη θάλασσα; Δεν είναι έτσι απλό να συντονιζεις τόσες υπηρεσίες και ενεργειες όχι σε 4 δήμους αλλά σε όλη την Ελλάδα. Την εξουσία δε δεν την έχει αυτός την έχει ο πρωθυπουργός (ειδάλως θα τον είχε παύσει), την έχει ο αστυνομικός (που και αυτός ακολουθεί οδηγίες), την έχει και ο προιστάμενός/νη σου στη δουλειά. Το ερώτημα είναι κάνει κατάχρηση εξουσίας όταν οι Ελληναράδες δεν εφαρμόζουν τις οδηγίες ή όχι; Εκτός αν είσαι από αυτους που δεν αντιλαμβάνεσαι τον κινδυνο κ παραβιάζεις τις οδηγίες. Τότε το καταλαβαίνω να μη σου αρέσει ο Χαρδαλιας

 10. Ο Χαρδαβέλιας γαυγίζει και απειλεί με στρατιωτικά γιλέκα, ο Πέτσας κουρεύεται στο γκαζόν της σπιταρόνας του δινοντας το συνθημα #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΚΗΠΑΡΑ ΚΑΙ ΒΙΛΑΡΑ , ο άλλος ο πρύτανης μας κάνει κάθε μέρα ενημέρωση για τα ιατρικά αλλά έκανε δείπνο σε εστιατόριο και κόλλησε το άπαν σύμπαν από το γκαρσόνι που νοσούσε και μένει ένας Τσιόδρας και ένας Σύψας και μερικοί ταλαίπωροι γιατροί πρώτης γραμμής από την Ιταλία να προσπαθούν να πουν στον κόσμο πόσο κινδυνεύει!!! Και να το εννοούν πραγματικά, όχι σαν χαφιέδες, αλλά σαν άνθρωποι που νοιάζονται. Ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Τσιόδρας ανθρώπινος, ο Σύψας θεόξινος αλλά λέγοντας το ίδιο πράγμα. , ότι δηλαδή αμα βγουμε από τα σπίτια μας ο δολοφόνος ιος θα μας καθαρίσει. Δεν χρειαζόμαστε άλλους τύπου Χαρδαβέλια να μας εκνευρίζουν παραπάνω.

 11. Εσάς που δε σας αρέσει ο Χαρδαλιας Μήπως ήρθε η φαεινή ιδέα να αλλάξετε τόπο κατοικίας τελευταία; έλεος μέχρι κ ενδυματολογικη κριτική του κάνετε! !

 12. Κοκο κανε μας τη χαρη κυρα μου. Ημουν σαφης. Οποιος ηλιθιος βγει απο το σπιτι του παει γυρευοντας να βρει τον δολοφονο ιο. Το γνωριζουν ολοι. Ο Αρτεμης Ματσας εναι περιττος. Και η ενδυμασια του θυμιζει τις εμφανισεις του Καμμενου. Ντυνοταν ασορτι με την περισταση για να δειχνει μαχιμος.

 13. κυρά τη μάνα σου! Σε πειράζει ο “Αρτεμις Ματσας” αλλά εσύ μπορείς να γίνεσαι Μάτσας για τα ενδυματολογικά του Χαρδαλιά επειδή λέει σου θυμίζει τον … Καμένο! Ελεος! Και πες ότι δεν ξέρει να ντύνεται κομψά. Αυτο είναι τώρα το σημαντικο; Δεν είναι πάικτης του GNTM! Ξαναέλεος!

 14. Κυρα μου (τιμητικη ειναι η προσφωνηση), δεν με νοιαζει το κομψο. Με νοιαζει το δηθεν. Ελα, ξεκιναει η ενημερωση. Μη σου χαλασω το ονειρο.
  @GRIGORIOU, επι της ουσιας φιλε μου εχεις δικιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Παρέμβαση Φόνσου στην περιπέτεια της Αλεξανιάν- “Σοφία σε περιμένουμε”

Η κραυγή της μάνας του Αδαμάντιου Μαντή “Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του παιδιού μου”