Μάγκυ Ταμπακάκη. Σε απόγνωση η πρώην παίκτρια του Masterchef. Τι συνέβη;

Η νέα πραγματικότητα… η ζωή που δεν γνωρίζουμε το άγνωστο της αρρώστιας αυτής και οι συντριπτικές συνέπειες στις ζωές μας έχουν καταβάλλει την Μάγκυ Ταμπακάκη.
Η πρώην παίκτρια του Masterchef μοιράστηκε πρίν απο λίγο τις σκέψεις της για όσα συμβαίνουν… και όσα αναμένεται να συμβούν μετά τα νέα μέτρα.
 
“Η περίοδος που περάσαμε κλεισμένοι στο σπίτι ήταν αναμφισβητητα δύσκολη, ή να πω καλύτερα “περίεργη”. Πιο δύσκολη όμως θα είναι αυτή που ακολουθεί γιατί θα χαρακτηρίζεται όχι μόνο από το “φόβο” μας να έρθουμε σε επαφή με τρίτους και αρρωστήσουμε αλλά και από την οικονομική δυσχέρεια. Ακούγοντας τα νέα μέτρα για την επανεκκίνηση, ως πρώτη αντίδραση ήθελα να βάλω τα κλάματα, ίσως απ τον φόβο για το “νέο”, τον πανικό του αγνώστου.
Εδώ κ ένα χρόνο έχω ένα εστιατόριο το οποίο άνοιξα μόνη μου, χωρις τις πλάτες κανενός επιχειρηματία, χωρίς την οικονομική άνεση ενός μεγαλοαστου και δανειζομενη προκειμένου να ανταπεξέλθω . Ένα εστιατόριο το οποίο μέσα έχει 5 τραπέζια και έξω 3, 3 εξωτερικά τραπέζια σε έναν περιορισμένο χώρο τον οποίο δεν μπορώ καν να επεκτείνω διότι βρίσκεται πάνω στο δρόμο. Γεγονός που σημαίνει πως με τα νέα μέτρα, θα μπορώ να δουλεύω μόνο τα 2 από αυτά,κατ επέκταση μείωση του τζίρου κατά 80%
Και απ την άλλη, δεν μπορείς να πεις και τίποτα γιατί σίγουρα ο εχθρός είναι αόρατος και δυνητικά είμαστε όλοι ευάλωτοι, οπότε το αίσθημα της ευθύνης μου λέει πως αυτό είναι το σωστό να γίνει.
Λύση όμως πρέπει να βρεθεί κ αυτή μπορούμε να τη δώσουμε μόνο μόνοι μας. Τα παιδιά που δουλεύουν για μένα τα αγαπώ και δε θέλω να τα θυσιάσω στο βωμό του covid. Σίγουρα θα κάνουμε όλοι θυσίες μέχρις ωτου τελειώσει όλο αυτό, αλλά λύση θα βρεθεί. Όσο αγαπαμε να μαγειρεύουμε αληθινά και να προσφέρουμε αυτή την αγάπη σε αυτούς που μας τιμούν με την παρουσία τους,εμεις θα είμαστε εκεί, με καινούργιες προτάσεις, με νέες ιδέες, με πίστη και όλα θα περάσουν. Δε θα είναι εύκολο για κανέναν αλλά δε θα καταθέσουμε έτσι τα όπλα.
Όπως είχα πει και στο παρελθόν, η κουζίνα είναι ο ζωτικός μου χώρος και αν κάτι με έχει κάνει να νιώσω άσχημα αυτόν τον καιρό είναι που δεν μπορώ να προσφέρω την αγάπη μου μέσω των πιάτων μου. Γι αυτό και δε θα το εγκαταλείψω ποτέ. Θα το παλέψω μέχρι τέλους και που θα πάει, κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα…. Υποχρεωτικά… Και θα βγούμε πιο ενωμένοι και “σοφοί” απ όλο αυτό”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες σε κομμωτήρια κέντρα αισθητικής και δοκιμαστήρια

Νεκρός κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Τον "διέλυσε" ο καρκίνος μέσα σε 18 μήνες