Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Ο Πέτσας κουρεύτηκε στο σπίτι του

“Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις” έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον λογαριασμό του στο instagram. Λόγω των μέτρων που έφερε η κρίση του κορονοϊού, τα κομμωτήρια, παραμένουν κλειστά. Και ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης έδωσε το παράδειγμα στην πράξη.
Έτσι, ο κ. Πέτσας εμπιστεύτηκε τα μαλλιά του στα χέρια της συζύγου του, η οποία τον κούρεψε στην αυλή του σπιτιού τους. Με την ανάρτηση ο κ. Πέτσας ευχαρίστησε την σύζυγό του Βασιλική Τσόγκα για το κούρεμα.

4 Comments

Leave a Reply
  1. Καλά γιατί δεν τους μαζεύει ο Μητσοτάκης??? Πού πας ρε άνθρωπε και δημοσιεύεις τη σπιταρόνα σου στα ΒΠ με κήπο παραδεισένιο και κουνάς το δάχτυλο στον κόσμο που μένει στα υπογεια της Κυψέλης και τους απαγορεύεις μέχρι και το αρνί στην ταράτσα??? Αν είχε ο κόσμος το σπίτι σου και τον κήπο σου θα καθόταν οικειοθελώς καραντίνα για μια ζωή, όχι για ένα μήνα!!!! Μητσοτάκη, μάζεψέ τους γιατί εχουν κόψει καπίστρι. Και τον άλλο που γαυγίζει κάθε απόγευμα.

  2. Το πλέον απλό, το πλέον φυσιολογικό, το να κουρεύεται ένας άντρας σπίτι του και μάλιστα σε περίοδο καραντίνας, το παρουσιάζει ο Υπουργός ως θυσία. Από πίσω βλέπω μια κηπάρα, γκαζόν, ποδήλατα. Σενιος! Έτσι εξηγείται η ηρεμία όταν μιλάει χαμογελαστά για τις απαγορεύσεις που επιβάλλονται στους πολίτες. Ξέρετε τι λεει η παροιμία? Ξένος πόνος κόπανος!!! Τι τον νοιάζει αυτόν για το πώς νιώθει ο πολίτης στα 20 και τα 30 τετραγωνικά που μπορεί να μην έχει ούτε βεράντα να καπνίσει. Και βάζει τέτοιες φωτο και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Από τη μια μερια έχουμε τον Τσιόδρα αυτό τον ΣΠΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, τον ταπεινό και τον φρόνιμο και από την άλλη έχουμε τον θίασο, άλλον να κάνει τον κομψευόμενο, άλλον να κάνει πάρτι σε εστιατόρια στα Βόρεια και άλλον να κάνει τον ”μάτσο” κάθε μέρα…Μην χαίρονται οι Συριζαίοι με αυτά που γράφω, γιατί αν ήταν αυτοί στην εξουσία, εκτός από τον δικό τους αντίστοιχο θίασο, θα είχαμε και περισσότερους θανάτους, λόγω ανικανότητας να πάρουν δυο σωστές αποφάσεις.

  3. Παιδιά, το μήνυμα του μένουμε σπίτι ήθελε να περάσει, αλλά αυτή η φώτο έχει τόσα λάθη. Η κηπάρα στο βάθος, η ένδειξη στην κορυφή της ανάρτησης ότι βρίσκονται στην τοποθεσία Διόνυσος, η γυναίκα του που τον κουρεύει, ενώ πριν 2 βδομάδες είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό (δηλαδή πείραζε να μείνει σε καραντίνα λίγο παραπάνω από τος 14 μέρες;) κλπ. Βεβαίως, να πούμε ότι αν και ο Πέτσας είναι από τους πιο μετριοπαθείς της ΝΔ, αναρτά συνέχεια τέτοιου είδους ζουζουνιάρικα στόρι με τη σύζυγο. Δεν είμαι υπέρ της σοβαροφάνειας, αλλά λίγη εγκράτεια, όταν κατέχεις ένα τόσο προβεβλημένο δημόσιο αξίωμα, δε βλάπτει.

  4. Ας μάς πει ότι δεν θα ψήσουμε κιόλας στους κήπους μας κι εφόσον τηρούμε μέτρα ασφαλείας, όχι επειδή μας το λένε, αλλά γιατί έχουμε συνείδηση. . Αυτός δεν γνωρίζει καν τί θα πει σεμνότητα.. Το Πάσχα θα κλειστεί στο σπίτι του ?? Λυπάμαι, δεν έχετε μέτρο ούτε εσείς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τραγικός θάνατος για τον Παναγιώτη Μαρκούγια. Έπεσε απο δέντρο όταν…

Κορονοϊός ΤΩΡΑ- Ντού των αστυνομικών σε εκκλησία στα ΧΑΝΙΑ