Κορονοϊός ΤΩΡΑ: Μήνυμα αισιοδοξίας από μια οικογένεια υπερ-πολυτέκνων (video)

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Δαμιανός Παλιάκης, πατέρας επτά παιδιών που μένει στο ίδιο οίκημα με τον αδερφό μου, επίσης πατέρα, τριών παιδιών, περιγράφοντας την κατάσταση στο σπίτι με δέκα παιδιά.
«Στο χώρο είναι επτά παιδιά, και ο αδερφός του με άλλα τρία παιδιά. Σύνολο δέκα, συν τους γονείς», σημείωσε ο κ. Παλιάκης.
«Είμαστε οικογένειες με πολλά παιδιά. Είμαστε στην κατηγορία των υπερ-πολυτέκνων. Μένουμε και εμείς σπίτι. Πολλά πράγματα που λέμε για την καραντίνα τα κάνουμε πράξη στην πραγματική μας ζωή έτσι κ αλλιώς. Παίζαμε παιχνίδια, κάναμε χειροτεχνίες. Τώρα πιο πολύ», πρόσθεσε ό ίδιος.
«Είμαστε όλη την ώρα μαζί. Χαιρόμαστε για αυτό. Έχουμε την ευλογία των παιδιών, και θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι», τόνισε ο κ. Παλιάκης, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι σε ό,τι αφορά στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, «έχουμε πρακτικό θέμα με τόσα παιδιά. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε και να στέλνουμε τις ασκήσεις».
Ο κ. Παλιάκης και τα παιδιά έστειλαν και ένα θετικό μήνυμα μέσω του LIVE NEWS, τραγουδώντας και αφιερώνοντας τους στίχους τους στον Νίκο Ευαγγελάτο.

 
 
 
Πηγη:megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορονοϊός ΤΩΡΑ: Αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης θα φέρει το τέλος της πανδημίας του ιού

«MasterChef 4»: Μαριάννα Πουλμέντη: «Η Κατερίνα λέει ανακρίβειες»