Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Αστείες και επικίνδυνες εικόνες σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας

Σας τα γράφαμε απο χθές. Δεν ήταν λίγοι οι πιστοί που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις οδηγίες για την προστασία απο τον δολοφονικό ιό και έσπευσαν στις εκκλησίες για να κοινωνήσουν.
Με συνθήματα όπως “κάτω τα χέρια από τις εκκλησίες” και “η πίστη μας δεν κρύβεται” 100 και πλέον άτομα, μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων οι περισσότεροι, συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο εκκλησίας στην Αγία Βαρβάρα, με τις εικόνες να προβληματίζουν.
Ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας στη μάχη με τον κορονοϊό, αλλά κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, δείχνουν όλα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.
Η συγκέντρωση στο προαύλιο της εκκλησίας οργανώθηκε διαδικτυακά. Πάνω από 100 άτομα, με σταυρούς και ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας, χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Από τα κοντινά σπίτια κάποιοι τους αποδοκίμασαν, αλλά οι συγκεντρωμένοι δεν έκαναν πίσω.
“Όλοι οι χριστιανοί κοντά, να δείξουμε τη δύναμή μας” ακούμε να λέει ο οργανωτής τους. Οι υπεύθυνοι της εκκλησίας, όχι μόνο δεν είχαν ιδέα για το κάλεσμα, αλλά ήταν και εκείνοι που ειδοποίησαν πρώτοι την αστυνομία. “Ελάτε γιατί τα πράγματα είναι επικίνδυνα” ανέφεραν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους είχαν μεταφερθεί στην εκκλησία από άλλες περιοχές. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με την εκκλησία και την ορθόδοξη πίστη” ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις σκηνές από κοντά. H άφιξη της αστυνομίας τους δικαίωσε…
 
 
 
 
 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Απ’ότι βλέπω οι άνθρωποι αυτοί είναι Ρομά. Δεν νομίζω να περιμένατε από τους Ρομά να ακολουθήσουν τους κανόνες….!!! Είναι αστείο να τους παρουσιάζουν ως ανθρώπους που σπάνε τους κανόνες επειδή είναι φανατικοί Χριστιανοί. Ελπίζω να μην κυκλοφορήσουν τέτοιες εικόνες που αδικούν ακόμα μια φορά την πατρίδα μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ΡΟΜΑ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και στα Μέγαρα πριν μια βδομάδα ήταν σε κηδεία ανθρώπου της φυλής τους κατά δεκάδες. Σε μπουλούκια. Δεν μπορούν να καταλάβουν όρια και δεσμά.Είναι η ράτσα τους τέτοια και το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορονοϊός ΤΩΡΑ- Εσείς φοράτε σωστά την μάσκα;

Ο Κορονοϊός θερίζει και η Λοτσάρη … "αλλού"-Η πόζα και η Ρωμιοσύνη