Αντιγόνη Γάτου-Η χαροκαμένη μάνα της Ραφαέλας παρανόμησε και μπήκε στο νεκροταφείο

 Η Αντιγόνη Γάτου, η χαροκαμένη μάνα της Ραφαέλας που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα με το δράμα της, με την τιτάνια προσπάθειά της να σταθεί δίπλα στο κοριτσάκι της που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από τροχαίο και “έφυγε” σε ηλικία μόλις 3 ετών, παραδέχεται δημόσια ότι παρανόμησε. Η Αντιγόνη γράφει:
“ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ…..Ημέρα θρήνου…. Αυτός είναι ο δικός μου σταυρός… Ο δικός μου θρήνος…
Εγω σήμερα εκανα κατι παράνομο…. πήδηξα το τοίχο που βλέπετε περιφραγμένο το κοιμητήριο και μπηκα μέσα να κλάψω το παιδι μου. Θυμιάτισα και συμπλήρωσα λαδάκι στο καντήλι του σπλάχνου μου να μη σβήσει το ΑΓΙΟ ΦΩΣ που κρατώ ΟΛΟ το χρόνο στο καντηλάκι της. Δε πήγα ούτε στον πατέρα μου, ούτε στους παππούδες μου και τις γιαγιες μου.
Το πιο ιερό μέρος το κλείσατε….. να μη κολλήσουμε… Ότι κόλλησα πάντως, το κόλλησα απο το σούπερ μάρκετ με το κίτρινο χαρτάκι που μας δίνουν στη πόρτα χωρις να είναι πλαστικοποιημένο για να το απολυμαίνει κάποιος και εχει ξεβάψει απο την αλλαγή χεριών…. Ότι κόλλησα το κόλλησα στο σούπερ μάρκετ στο διάδρομο με τα λαχανικά που ήταν 15 άτομα ανά 20τμ. αλλά κλείσατε τις λαϊκές για να μας προφυλάξετε….. Και για να μη το κουράζω….. Γιατί δε μπήκαμε σήμερα στο κοιμητήριο ανά 5 άτομα όπως στις τράπεζες?….. Λυπάμαι…. Συγχαρητήρια στη κυβέρνηση σε όλο το ιατρικό προσωπικό και στην αστυνομία γιατι μας γλυτώσατε απο τα χειρότερα και το γνωρίζω πολύ καλά αλλά το σημερινό ηταν απαράδεκτο!!! ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τραγωδία στον Ισθμό της Κορίνθου-Αυτός ήταν ο 14χρονος Βαγγέλης που έπεσε στον γκρεμό

Οι αντάρτες της Ρόδου. Συμμετείχαν σε περιφορά επιταφίου στην Παλιά Πόλη