Παρασκήνιο. Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη απο τον Alpha. Τι συνέβη;

Το είχε μεγάλο καήμο να παρουσιάσει δική της εκπομπή. Μάλιστα όταν αυτό συνέβη στον Βρυώνη έφτασε σε σημείο να “φάει” τον Πάτρα-με την γκρίνια της-και να συνεχίζει την εκπομπή μόνη χωρίς να αμείβεται. Μιλάμε για τρέλα… όχι αστεία. Και τώρα που όλα “γύρισαν” και έχει πλεόν τηλεοπτικό στασίδι… τον ήπιε. Τον καφέ εννοώ. Πικρό.

Για αρκετά αργότερα μετατίθεται σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν το πρωί η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha. Και αυτό έχει δύο λόγους: Πρακτικούς αλλά και σημειολογικούς. Γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη γίνει ωστόσο το όλο conceptτης εκπομπής είναι το ακριβώς αντίθετο της λογικής που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό και θέλει να εμπεδώσει στη συνείδηση του κόσμου η κυβέρνηση, το «Μένουμε σπίτι».

Η Αντελίνα πηγαίνει από το ένα σπίτι στο άλλο, χτυπάει κουδούνια και παίζει με τους τηλεθεατές. Ήταν λογικό λοιπόν πως αν η εκπομπή ξεκινούσε να προβάλλεται τώρα όχι μόνο θα προκαλούσε έντονες αντιδράσεις αλλά ίσως και την παρέμβαση του ΕΣΡ. Υπάρχουν φυσικά και οι πρακτικοί λόγοι καθώς τα γυρίσματα σταμάτησαν. Έτσι η εκπομπή δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βγει στον «αέρα» πριν την οριστική εξάλειψη της πανδημίας του κορονοϊού.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Aυτη η γυναίκα έχει θανάσιμη εμμονή να βγει στο γυαλί.
    Μέχρι στο Εψιλον πρότεινε να βγαίνει χωρίς να πληρωνεται.
    Θα μουρμουράει και θα ωρύεται τώρα φωνάζοντας
    σαν τη Μαλβίνα “μαμώ την ατυχία μου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορονοιος ΤΩΡΑ-Τρίτο κρούσμα του φονικού ιού μέσα σε μια ημέρα στον Έβρο

Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Έτσι μας χτυπάει ο αόρατος φονικός ιός