Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Φορέας του φονικού ιού ο 22χρονος στον Βόλο. Είχε επιστρέψει απο την Αγγλία

Θετικός στον κορονοϊό και το πρώτο ουσιαστικά κρούσμα στη Μαγνησία, είναι τελικά ένας 22χρονος Βολιώτης, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Βόλου και χθες το απόγευμα εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δειγμάτων του, δείχνοντας μόλυνση από τον θανατηφόρο ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», ο νεαρός είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Μ. Βρετανία φιλοξενούμενος σε συγγενικό του πρόσωπο και είχε επισκεφθεί την Παρασκευή το Νοσοκομείο Βόλου με γριπώδη συμπτώματα.

Αμέσως , εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και οι γιατροί έλαβαν επίχρισμα αποστέλλοντάς το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για διερεύνηση. Χθες το απόγευμα, τα αποτελέσματα του δείγματος έδειξαν πως ο 22χρονος νοσεί από κορονοϊό.

Όπως σημείωσαν γιατροί του Νοσοκομείου, ο νεαρός έχει ήπια συμπτώματα, όμως θα μεταφερόταν χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και περαιτέρω νοσηλεία. Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες για ελέγχους στα συγγενικά του πρόσωπα και το οικείο περιβάλλον, που ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΣΟΚ στον Βόλο. Νεκρός 54χρονος σε πάρκο. Πνίγηκε απο φαγητό

Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Φορέας του φονικού ιού ο Αλέξης Παπαχελάς