Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η κηδεία του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη;

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα λεπτή και δύσκολη περίπτωση αφού ειδικοί επιστήμονες τονίζουν ότι υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι μετάδοσης του ιού εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Αυτή η παράμετρος σύμφωνα με το patrisnews σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου βρίσκονται ακόμα σε νοσηλεία, όπως η σύζυγός του, αλλά και σε καραντίνα, μέχρι να παρέλθει το ενδεδειγμένο χρονικό διάστημα πιθανής εμφάνισης συμπτωμάτων του ιού, καθιστούν αμφίβολη έως αδύνατη την περίπτωση τέλεσης της κηδείας του αγαπητού στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.

Παράλληλα, στην παρούσα φάση υπάρχουν και οι κίνδυνοι συνωστισμού στην τελετή, κάτι που θα πρέπει να αποφεύγεται για το επόμενο διάστημα, μιας και ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν φέρει τον ιό, ασχέτως εάν δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό, λόγω επαφής ή πιθανής επαφής με τα άτομα που είχαν συμμετάσχει στην «μοιραία» εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Πάντως, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ίσως και επίσημες ανακοινώσεις, τη στιγμή που η κοινωνία της Αμαλιάδας, προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του 66χρονου περιφερειακού συμβούλου, αλλά και από τον καθημερινό φόβο για τον ιό.

One Comment

Leave a Reply
  1. Πέραν των υπόλοιπων δεινών που χτυπάνε αυτές τις οικογένειες, δε θα πατάει άνθρωπος στις κηδείες των ανθρώπων τους. Θλιβερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Έχετε ύποπτο κρούσμα στο σπίτι; Έτσι θα το φροντίσετε

Κορονοϊός ΤΩΡΑ: Αυτά είναι τα επόμενα μέτρα! Τι θα γίνει με μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ