Κορονοϊός. Κλείνουν τώρα τα Kapa Studios. Εντοπίστηκε φορέας στο “Your Face Sounds Familiar”

Στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται οι μισοί εργαζόμενοι του Αντ1… αλλά και εξωτερικές παραγωγές άλλων καναλιών… εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλουν την λειτουργία τους τα Kapa Studios 2. Μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις.

Το σίγουρο είναι πως ο λόγος είναι ο φορέας Κορονοϊού που εντοπίστηκε στο κάστ του “Your Face Sounds Familiar”.

Περισσότερα σε λίγο…

3 Comments

Leave a Reply
  1. Νάσο σου γράφω για άλλο λόγο και σε παρακαλώ να κάνεις θέμα βγήκε ο διευθυντής της ΣΤΑΣΥ ο Θωμόπουλος και είπε ότι έχουνε μοιράσει αντισηπτικά στους υπαλλήλους και απολυμαίνουν τα τρένα κάθε βράδυ είναι ένα μεγάλο ψέμα!!!!!!! δεν έχουνε κάνει τίποτα!!!!! Ψέματα!!!!! έχουνε βάλει κάτι ψεύτικα μπουκαλάκια στους διαδρόμους τρία μπουκαλάκια για 200 άτομα τα οποία είναι και άδεια!! ακόμα δεν τα έχουνε γεμίσει Αλλά και να τα γεμίσουν σε μισή μέρα θα έχουν αδειάσει είναι της πλάκας κάτι μικρά που ζήτημα να χωράνε 200ml Αυτά είναι να τα έχεις μες στο σπίτι μόνο για οικογένεια.. Σε όροφο με 150 άτομα προσωπικό ένα μπουκαλάκι 200ml Αν έχεις το Θεό σου μία φορά να βάλει ο καθένας θα αδειάσουν και ακόμα τα έχουν άδεια!!!! δεν έχουν μοιράσει τίποτα κράξε τους Νασο σε παρακαλώ είναι ψεύτες τα μπουκαλάκια που έχουν στα εκδοτήρια είναι των υπαλλήλων τα έχουν φέρει τα παιδιά από το σπίτι τους δεν τα έχει μοιράσει η υπηρεσία… είμαι διοικητικός υπάλληλος στην ΣΤΑΣΥ και στα λέω από πρώτο χέρι άμα κάνεις έρευνα θα το δεις λένε ψέματα δεν απολυμαίνουν τιποτα το βράδυ όπως που καθάριζαν πάντα καθαρίζουν και τώρα απλά ίσως!!!! μπορεί να ρίχνουν λίγο περισσότερο χλωρίνη στην σφουγγαρίστρα μόνο αυτό… τα σωματεία κρατάνε 10 ευρώ από τους υπαλλήλους και κάνουν τους ανήξερους ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον Είναι ώσπου να αρρωστήσει κάποιος υπάλληλος και να κλείσουν τελείως τα τρένα μετά θα μοιράσουν αντισηπτικά άχρηστοι μία ζωή όλοι τους άχρηστοι και ψεύτες Είναι ψεύτες!!! Γιατί έχουν τα μούτρα και να βγουν και στην τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τηλεοπτικός ιός το "Master chef". Σκοτώνει κάθε ανταγωνιστή του

Νεκρός χθές ο γνωστός γιατρός Κώστας Δεμερτζής