Χαροπαλεύει ο κολλητός της Παπαγεωργίου. "Στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου ο Γιάννης"

Δύσκολες στιγμές περνάει το τελευταίο διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία βλέπει τον καλύτερο της φίλο να δίνει μάχη για την ζωή του μιας και είναι στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου. Η ίδια θέλοντας να βοηθήσει τον κολλητό της και παράλληλα να προτρέψει κόσμο να του σταθεί έγραψε:
 
«Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου και ο παρτενέρ μου στο χορό. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα βίντεο, τα boomerang και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται το τρενάκι του τρόμου. Τον αφήνω να σκεφτεί ένα νέο ελληνικό τραγούδι και πραγματικά του αρέσει πολύ.
Ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην υπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εσάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής»έγραψε το μοντέλο… προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν μια δωρεά για τον John Ligas, και να τον βοηθήσουν στον δύσκολο αγώνα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ο Βουβός πόνος της Αθηνάς Παντελίδη. Στον τάφο του γιού της την Κυριακή για…

Master chef-Spoiler. Άντρας αποχωρεί σήμερα και είναι ο…