Φώναζαν στον Κουκουλομάτη-"Τι έκανες ρε;". Βαρύ το κατηγορητήριο

Αυτή την ώρα που μιλάμε συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης έκανε «κόντρες», καθώς επίσης και για την πλήρη διακρίβωση της ταχύτητας που είχε αναπτύξει η Corvette κατά την ώρα της φονικής πρόσκρουσης. Για τους αστυνομικούς είναι πλεόν θέμα τιμής να φέρουν στον Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Ψάχνουν κάθε κάμερα. Κάθε μάρτυρα.
Σημαντικό ρόλο στην διαλεύκανση θα παίξει ο φίλος του που φέρεται να τον πήρε με το αυτοκίνητό του απο το σημείο της σύγκρουσης… και να χάθηκαν μαζί επι τρείς ημέρες απο τις Αρχές.
Συμμετείχε κι αυτός ή όχι σε “κοντρές”;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που αναφέρει ότι τον είδε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα να συνομιλεί με τον οδηγό άλλου οχήματος πουφώναζε «τι έκανες ρε;» και στη συνέχεια ο 40χρονος να επιβιβάζεται στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα.
Πλέον η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας με την υπόθεση να παίρνει ημερομηνία για τακτική δικάσιμο. Το σίγουρο είναι πως το κατηγορητήριο θα είναι βαρύτατο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την εγκατάλειψη θύματος.
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Καφέ της Χαράς». Ξανά μαζί ο Διονυσάκης και η δασκάλα μετά το διαζύγιο.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Δήμου Βερούκα. Ο επιχειρηματίας προδόθηκε απο…