Σας τα έγραφα απο την πρώτη ημέρα. Έπεσε πολύ το Mega

Για μένα που έχω μια διαδρομή περίπου 27 ετών στην τηλεόραση και όχι μόνο… το νέο μαγαζί που ονομάζεται Mega είναι ευλογία για την πιάτσα μας. Ανεξάρτητα αν γουστάρει η όχι κανείς τον Μαρινάκη το γεγονός ότι επενδύει τα χρήματα του στα μίντια και μάλιστα είναι απο πάνω απο το νέο “παιδί του” μου βγάζει μια υγεία και μια προοπτική. 

Ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν είναι όπως παλιά. Η πίτα είναι χωρισμένη πλεόν διαφορετικά. Όπως και το κοινό. Και θα πρέπει τα στελέχη του νέου καναλιού-που είναι αναμφίβολα έμπειρα- να μην αράξουν στις δάφνες του παρελθόντος ή να κρυφτούν πίσω απο το σήμα και το αρχείο του μαγαζιού.

Ήδη απο την δεύτερη ημέρα ο σταθμός στο δυναμικό κοινό έπεσε απο το καθαρό 11% της πρεμιέρας κάτω απο το 10%. Στο 9,9%. Και θα πέσει κι άλλο. Σας το έγραψα. Αν ξεκινήσουν μετά απο έναν μήνα να σταθεροποιηθούν κοντά στο 8% να είναι χαρούμενοι.

Η πτωτική τάση αυτή ωστόσο απο την δεύτερη ημέρα δείχνει πολλά. Και το σημαντικότερο;

Δείχνει πώς το μαγαζί θέλει υπομονή και σωστή κατεύθυνση. Ήδη υπάρχουν αλλαγές στην ενημέρωση… για τις οποίες θα σας έχω νεώτερα τις επόμενες ώρες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η κόρη του Γκιωνάκη αποκαλύπτει-"Έτρωγα ξύλο απο τον άντρα μου… και έφυγα"

Ανατριχιαστικό τροχαίο στην Εγνατία οδό. Νεκρός ένας άντρας. Πέρασαν απο πάνω του 9 αυτοκίνητα