Πως ο Alpha μέσω Γερμανού «κάρφωσε» την Ελένη. Γιατί η Ναταλία παραμένει

Στην παρούσα φάση θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει μια άλλη ζώνη, ίσως και στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha. Όμως έμπειρη και γνωρίζοντας τις παγίδες και τις κακοτοπιές επέλεξε να συνεχίσει σε κάτι που πάει καλά.

Το νέο συμβόλαιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Alpha είναι γεγονός με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το κανάλι. Και η Ναταλία ήθελε να συνεχίσει και η ίδια Σαββατοκύριακο καθώς είναι πρώτη στη ζώνη της αλλά πρώτη και με διαφορά στα γυναικεία εμπορικά κοινά που ως γνωστόν ενδιαφέρουν την διαφημιστική αγορά.

Βέβαια η εκπομπή θα αλλάξει πολύ. Όχι σε στυλ αλλά σε πρόσωπα. Άλλωστε είναι γνωστό πως μετά βίας συνυπάρχουν φέτος δύο μέλη της εκπομπής. Η τελευταία πληροφορία που μου ήρθε είναι πως τελικά δεν φεύγει το ένα και συνεχίσει το άλλο αλλά φεύγουν και τα δύο. Θα σας τα γράψω αναλυτικά σύντομα.

Όσον αφορά το νέο συμβόλαιο Γερμανού – Alpha το κανάλι βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» την Ελένη Μενεγάκη.  «Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού».

Δεν χρειάζεται και μεγάλη εμπειρία για να καταλάβει κανείς πως η συγκεκριμένη παράγραφος αποτελεί στην ουσία και την αποκαθήλωση της Ελένης Μενεγάκη από τον θρόνο του Alpha.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα καρφιά της Γιώτας για το "MasterChef"- "Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν

Την αναγνωρίζετε; Γιορτάζει λαδωμένη στη μπανιέρα… τον Άγιο Βαλεντίνο