Ούτε να ξανακούσει για τον ΣΚΑΪ…η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Το Mega και…

Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα εξετάζει η δημιουργός των παλιών μεγάλων επιτυχιών του Mega η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με κορυφαία βέβαια το «Νησί» που όμως στοίχησε και πολλά εκατομύρια και για πολλούς ευθύνεται και για την αρχή του τέλους του καναλιού.

Το «Λόγω Τιμής» ήταν η ακριβότερη παραγωγή της φετινής σεζόν (βάση κόστους επεισοδίου) και δεν τράβηξε. Πολλοί δεν βρήκαν τη συνέχεια της ζωής της παρέας από την Πάτρα ενδιαφέρουσα όμως γεγονός είναι πως και ο ΣΚΑΪ δεν στήριξε τη σειρά όσο θα έπρεπε καθώς αν είχαν γίνει διορθωτικές κινήσεις απ’ την αρχή ίσως να είχε καλύτερη τύχη.

Πάντως στην αγορά λέγεται πως και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη συνεργασία και όχι βέβαια ως προς το σκέλος του οικονομικού και της παραγωγής καθώς όλα λειτούργησαν άψογα.

Η δημιουργός είχε κατεύθυνση την ΕΡΤ για εβδομαδιαία σειρά την επόμενη σεζόν. Όμως μαθαίνω πως μπήκε «σφήνα» το Mega και η μακροχρόνια φιλία της με τον Πέτρο Μπούτο.

Και σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ είναι πολύ πιθανό αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Mega – Παπαοικονόμου να δημιουργηθεί σειρά εποχής που από το Σεπτέμβριο θα κοντράρει τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του ο Θανάσης Βάθης – Ήταν καθηγητής και πολιτικός μηχανικός

Η χαρά του λιγούρη. Η Τούνη με ζαρτιέρες και κόκκινα εσώρουχα…