Ξεκίνησε η κατηφόρα του Γουλανδρή. Έχασε το πρώτο από τα τέσσερα σπίτια του

Στο σφυρί βγήκαν την περασμένη Τετάρτη τοι τέσσερις πολυτελείς κατοικίες-διαμερίσματα του Μιχάλη Γουλανδρή για χρέη προς τις τράπεζες. Ο εφοπλιστής δεν κατάφερε τελικά να αναστρέψει τη διαμορφωθείσα κατάσταση και να σώσει τα σπίτια του από τον πλειστηριασμό που είχε δημοσιοποιηθεί στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο πλειστηριασμός της περασμένης Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα την πώληση ενός διαμερίσματος στον 1ο όροφο του κτιρίου επί της Βασιλέως Γεωργίου. Το τίμημα της αγοράς ανήλθε στις 765.000 ευρώ. Ο πλειοδότης δεν ήταν φυσικό πρόσωπο αλλά εταιρεία.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα τέσσερα διαμερίσματα ιδιοκτησίας Γουλανδρή που συγκεκριμένη τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό για ανεξόφλητες δανειακές υποχρεώσεις. Το τίμημα για τα υπόλοιπα, ειδικά για το διώροφο ρετιρέ, ήταν τόσο μεγάλο ώστε δεν υπήρξε ενδιαφέρον, κάτι που ίσως ωθήσει την τράπεζα να επανέλθει με νέο τίμημα σε λίγους μήνες.

Οταν ξέσπασε η κρίση ο Μιχάλης Γουλανδρής είχε την ευχέρεια να κινείται στους γνώριμους κύκλους του και και να απολαμβάνει την οικονομική ευμάρεια, διατηρώντας τον τρόπο ζωής στον οποίο ήταν μαθημένος. Η κρίση όμως στον χώρο του real estate γιγαντώθηκε τα επόμενα χρόνια και τα διαμερίσματα που είχε αποκτήσει παρέμεναν απούλητα, αφού υπήρχαν μεν ενδιαφερόμενοι, δεν ήθελαν όμως να καταβάλουν το αντίστοιχο τίμημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Βάσω Βιλέγκας… με κορμάκι… δίνει πόνο στο δωματιάκι (Βίντεο)

“My Style Rocks”. Τα “βλαχαδερά” ανέστησαν την τηλεθέαση της Τετάρτης