Ρεζιλίκια χωρίς τέλος. Στην ΕΡΤ πέθαναν όλες τις κόρες του Kobe Bryant. Αυτούς πληρώνουμε;

Η τραγωδία στην ΕΡΤ δεν έχει προηγούμενο με τον Λυκουρόπουλο και τους συνεργάτες του να λένε που ότι σκοτώθηκαν και οι κόρες του μαζί με τον Κομπι Μπράιντ. Τραγικοί σε μια τραγική βραδιά, αφού πρώτο ο ρεπόρτερ του μπάσκετ μας είπε ότι έχει 3 κόρες και μια γυναίκα ο Κομπι Μπράιντ μετά μας ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν οι 4 κόρες του.

Οι άνθρωποι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και χτες βράδυ αποδείχτηκε ότι είναι και επικίνδυνοι. Σε μια τραγική βραδιά μετέφεραν πληροφορίες στην δημόσια τηλεόραση και εξέθεσαν την ΕΡΤ. Ρεζιλίκια χωρίς τέλος. Η μια γκάφα διαδέχονταν την άλλη χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε και χωρις καμία διαχείρηση πληροφοριών.

Ο Λυκουρόπουλος ανέφερε ότι σκοτώθηκαν και οι κόρες του Κομπι Μπράιντ και έβγαλε τον ρεπόρτερ να επιβεβαιώσει λέγοντας οτι σκοτώθηκαν και οι τέσσερις κορες του Αμερικανού αθλητή και ότι είναι μάλιστα επιβεβαιωμένο.

Ντροπή για την ΕΡΤ και την Αθλητική Κυριακή να μην διασταυρώνουν τις πληροφορίες και να μεταφέρουν στον αέρα ότιδηποτε γράφονταν στο διαδίκτυο.Αυτο τον τύπο τον έκαναν διευθυντή του αθλητικού στην ΕΡΤ για να λέει ότι σκοτώθηκαν οι τέσσερις κόρες του Κομπι Μπράιντ.

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα μεγάλα λάθη του Ατζούν. Αυτό δεν είναι «My Style Rocks» αλλά «My Style Flops»

Ο Γουλανδρής το ανάκτορο… τα “γούστα” μέσα στην κρίση και το “σφυρί”