Το χρυσό haircut της Βίκυς Καγιά. Έδωσε 135 ευρώ για κούρεμα

“Τι να μας πείτε ρε γατάκια; Εμείς είμαστε πετυχημένες παρουσιάστριες και είχαμε απο μικρές πρότυπο την “Αντουανέτα”” σκέφτηκε η Βικούλα η Καγιά και είπε να αλλάξει την “καούκα” της δίνοντας το ευτελές ποσό των 135 ευρώ.

Και δεν το γράφω εγώ αλλά ο κατάλογος του κομμωτηρίου.

Και δεν αναφερόμαστε σε ένα τυχαίο κομμωτήριο. Τι είναι η Βίκυ; Τίποτα τυχαία;

Γατάκια.

Αλλά στο Παρισάκι. Εκεί που μπορούν λίγοι. Και να η φωτογραφία με τον χαριτωμένο κομμωτή και να τα χιλιάδες likes απο κάτω απο τα πρόβατα…

Έτσι είναι αυτά… για λίγους…

7 Comments

Leave a Reply
  1. Ρε παιδιά φράγκο δεν έδωσε. Διαφημιστηκο ήταν. Ξέρετε πόσες θα παν Παρίσι τώρα και θα πάνε για κούρεμα/χτένισμα/βαφή στο συγκεκριμένο. Μην ψαρώνετε!

  2. Λίγα έδωσε για Παρίσι και Balmain. Εγώ σήμερα ρώτησα πόσο κοστίζει το κούρεμα μόνο σε γνωστό κομμωτή διασήμων στο Χαλάνδρι και η απάντηση ήταν 120€ χωρίς λούσιμο και φόρμα ή χτένισμα ?

  3. Όντως είμαστε πρόβατα με έμμεσο τρόπο αφού λέμε ότι είναι ειδική και κάτι θα ξέρει.οποτε ότι κάνει το κάνουν κάποιοι ,όχι επειδή τους αρέσει . το τι πάει στον καθένα είναι υποκειμενικό πράγμα με εξαιρέσεις,αλλά η ομορφιά η το τι κάνει κάποιον ποιο όμορφο είναι υποκειμενικο για αυτό είμαστε πρόβατα.Αλλωστε υπάρχουν διάφοροι σχεδιαστές με διαφορετικές γνώμες.οτι πλασάρει η αγορα.Α!και αυτό με την καριέρα δεν ξέρω γιατι πρέπει να μας αφορά αφού αυτά που πλασαρουνε δεν απευθύνονται στον φυσικό κανονικό άνθρωπο μέση Ελληνίδα .όχι τίποτα άλλο μετά λένε για φυσική ομορφιά ,γραμμικές ο σώμα και κτλ.ολοι οι άνθρωποι με διαφορους τρόπους φροντίζουμε τον εαυτό μας .αυτό κάνουν και τα μοντέλα .δεν παίρνουν μια μέση Ελληνίδα.αυτη είναι η πραγματική φυσικότητα.ολα τα άλλα είναι markeding.και δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω κάποιων σχολών modeling.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παπαράτσι. Ούτε ο Αλευράς μπορεί να το πιστέψει. Τι φόρεσες καλή μου;

Συναγερμός στο “My style Rocks” – Τα πεσμένα νούμερα και η αλλαγή στρατηγικής