Συμβόλαια Θανάτου στη Βάρη. Οι άντρες ασφαλείας του εφοπλιστή Προκοπίου και η μαρτυρία

Χθές πρώτοι σας αποκαλύψαμε πώς λίγη ώρα πρίν γίνει το φονικό στην ίδια ταβέρνα στη Βάρη, βρισκόταν ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, με συνεργάτες του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Συμβόλαια Θανάτου στη Βάρη. Ο εφοπλιστής Προκοπίου ήταν στην ταβέρνα λίγα λεπτά πρίν το φονικό

 

 

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν… και απο τρίτους. Ωστόσο αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία είναι αν η αποχώρηση του εφοπλιστή απο τον χώρο έγινε ελέω τύχης ή αν οι έμπειροι άντρες ασφαλείας του αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις των δραστών και τον… “αποχώρησαν” απο το σημείο.

Αυτό έχει την ξεχωριστή σημασία του.

Στο ρεπορτάζ τώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει απο τον ιδιοκτήτη οτικοακουστικό υλικό απο το παρελθόν. Θέλουν να δούν αν οι δράστες είχαν επισκεφτεί το μαγαζί του ώς πελατες για να ελέγξουν τον χώρο.

Την ίδια ώρα μια ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα έρχεται να ρίξει κι άλλο φώς στη διπλή δολοφονία.

«Βλέπω και κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός, σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στην Βάρης, έβαλαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει προς την Βάρης – Κορωπίου» ανέφερε στη μαρτυρία του ο αυτόπτης μάρτυρας. «Η βόλτα του πρέπει να κράτησε επτά με οκτώ λεπτά και μετά από δυο λεπτά, μέχρι να πάνε να κάνουν τη ζημιά και να γυρίσουν» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος σε άτομο που μπήκε στην ταβέρνα πριν τη δολοφονία και φέρεται να έκανε κατόπτευση του χώρου. “Σαν να έβλεπα την αλλαγή στον άγνωστο στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι, ήταν στρατός. Φαινόταν ότι ήταν εκπαιδευμένοι. Δεν είχαν πολλά λόγια, δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Ο ένας πίσω από τον άλλον, σε απόσταση μισό μέτρο» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε τους τέσσερις πιστολέρο να περνούν μπροστά του πριν και μετά την διπλή δολοφονία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εφιάλτης στο Άργος. Στις φλόγες μονοκατοικία τα ξημερώματα. Αγνοούνται δυο αδέρφια-Εικόνες

Πρωτοφανές. Στον πάτο και χθες η Σκορδά ακόμη και χωρίς την Καινούργιου