«Πάγωσαν» στο «Deal» – Πούλησε το κουτί του στον τραπεζίτη και…

«Έκοψε ανάσες» ο σημερινός παίκτης του «Deal».

Ο Ηλίας, λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού, ενεργοποίησε την bonus προσφορά, ενώ είχε μέσα τα εξής ποσά: 250, 750, 3.000 και 40.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης, λοιπόν, σε εκείνο το σημείο του πρόσφερε 9.000 ευρώ. Μετά από αρκετή σκέψη, ο Ηλίας αποφάσισε να αποδεχτεί την προσφορά του τραπεζίτη και να πάρει 9.000 ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, τον περίμενε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, όπως και όλους όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Ο Ηλίας, λοιπόν, πούλησε το κουτί του για 9.000 ευρώ και στη συνέχεια, χωρίς κανένα άγχος, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει, άνοιξε με τη σειρά που ήθελε τα εναπομείναντα κουτιά. Από το παιχνίδι έφυγαν τα 250 ευρώ και ο τραπεζίτης θα του έδινε σε εκείνο το σημείο 11.500 ευρώ. Έπειτα, βγήκαν από το παιχνίδι και τα 750 ευρώ και η προσφορά του τραπεζίτη θα ανέβαινε στα 20.000 ευρώ. Στο φινάλε άνοιξαν και το τελευταίο κουτί που είχε απομείνει στους συμπαίκτες του, το οποίο περιείχε 3.000 ευρώ. Ο Ηλίας, λοιπόν, δεν έκανε το καλύτερο deal, καθώς πούλησε για 9.000 ευρώ το κουτί του που είχε μέσα τα 40.000 ευρώ.

Εντάξει, τουλάχιστον, πήρε 9.000 κι έφυγε ευχαριστημένος από το Deal, καθώς στις μέρες δεν πρόκειται για ένα αμελητέο ποσό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:zappit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει: «Σταμάτησα το τραγούδι και πέρασα ψυχολογικό ζόρι»

Ποια πέταξε «καρφιά» στην Παπαγεωργίου: «Άμα έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό…»