Ο Χαλκιάς επιστρέφει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε γκεστ εμφάνιση στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα δεν πληρώθηκε. Όμως επιστρέφει και μάλιστα πλέον με χρήματα καθώς θα εμφανίζεται σε περισσότερα επεισόδια; Τι δήλωσε ο ίδιος;

Πρόσφατα σας είδαμε στις Άγριες Μέλισσες. Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη συνεργασία;

Είναι μια παρουσία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Οποτεδήποτε υπάρχει ένα πισωγύρισμα της ιστορίας για να ενθυμίσει κάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία. Τουλάχιστον αυτό έχουμε συζητήσει με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους. Από ‘κει και πέρα το πότε και το πόσο συχνά θα συμβαίνει, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο, και με τους υπόλοιπους συντελεστές;

Εξαιρετική, μοναδική εμπειρία. Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι οι συνάδελφοί μου που συμμετέχουν σε αυτή τη δουλειά. Προσωπικά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ στην τηλεόραση, μπορώ να πω ότι στην ελληνική μυθοπλασία η δημιουργία τέτοιων ρόλων, με τέτοια λεπτομέρεια θεατρικού χαρακτήρα είναι λίγο σπάνια. Από αυτή την άποψη οι συνάδελφοί μου είναι πάρα πολύ τυχεροί που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά.

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης – καλλιτέχνης, όπως και οι συνάδελφοί του σκηνοθέτες. Η ατμόσφαιρα γενικά είναι καταπληκτική. Θα ήταν πραγματικά μεγάλη μου χαρά όσο πιο σύντομα γίνεται να ξανασυμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Ζηλεύω πραγματικά τους συναδέλφους μου που είναι σε αυτή τη δουλειά.

Αληθεύει ότι δεν έχετε λάβει αμοιβή για τη συμμετοχή σας στις Άγριες Μέλισσες;

Βεβαιότατα ισχύει. Φιλική ήταν η συμμετοχή μου. Δεν θα είναι δυνατόν, δεν είχα λόγο για δύο επεισόδια που τελείωσα σε μιάμιση μέρα να συζητήσω κάτι το οικονομικό. Αν η δουλειά συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια αμοιβή. Μέχρι τώρα, πάντως, η συμμετοχή μου ήταν φιλική.

Τι είναι αυτό που καθιστά μέχρι στιγμής τις Άγριες Μέλισσες μια σειρά ιδιαιτέρως αγαπητή στο κοινό;

Είναι μια μυθοπλασία που έχει μια ένθερμη και σύγχρονη αλήθεια. Διαδραματίζεται στην ελληνική επαρχία, αλλά το σημαντικό είναι ότι αυτή την κοινωνία οι νεοέλληνες δεν την ξέρουν. Η πλοκή επίσης είναι το μυστικό που κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πηγή: περιοδικό TV Έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ζευγάρι η Μακρυγιάννη με τον Οικονομόπουλο; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Φωτογραφία ΣΟΚ. Στα όρια νευρικής ανορεξίας Ελληνίδα ηθοποιός