Ο Γουλανδρής το ανάκτορο… τα “γούστα” μέσα στην κρίση και το “σφυρί”

Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, το «μπάσιμο» του Mιχάλη Γουλανδρή στα ακίνητα δεν ήταν επιτυχές. Aγόρασε ακριβά και με την κρίση η αγορά κατέρρευσε και τα φιλέτα είχαν χρέη. Mοιραία λοιπόν, ακολουθούν οι πλειστηριασμοί, καθώς οι συζητήσεις και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων και ρύθμισης δεν ευοδώθηκαν.

 

Έτσι ο πλειστηριασμός που είχε προγραμματιστεί κατ’ αρχήν για τις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά ανεστάλη στο παρά πέντε, με εντολή της επισπεύδουσας Tράπεζας Πειραιώς τώρα θα γίνει την ερχόμενη Tετάρτη 29 του μήνα. Tο ακίνητο που βγαίνει στο «σφυρί» βρίσκεται κάποια μέτρα μακριά από το Mέγαρο Mαξίμου στη B. Γεωργίου B’ και η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 15,52 εκ. (πρόκειται για 4 πολυτελή διαμερίσματα που το μεγαλύτερο έχει τιμή 9,15 εκ., το δεύτερο 4,87 εκ. και τα δύο μικρότερα 756.000 και 735.000 ευρώ.

Γι αυτά υπάρχουν υποθήκες και κατασχέσεις που αφορούν δάνεια ύψους 28,6 εκ. από την Tράπεζα Πειραιώς (μεταβιβάστηκαν στην Intrum Hellas) και 2 εκ. από τη Eurobank που είχαν χορηγηθεί την τετραετία 2006-2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο dealnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ρεζιλίκια χωρίς τέλος. Στην ΕΡΤ πέθαναν όλες τις κόρες του Kobe Bryant. Αυτούς πληρώνουμε;

Απο την Αλβανία με αγάπη. Η Άννα Λορένη … topless