Μόνο εδώ. Πρόβλημα το “Καφέ της Χαράς”. Ο Ρώμας και η άθλια συνέντευξη στη Σκορδά

Ευτυχώς που ο Ρώμας είπε αυτό που ήθελε να πεί. Έχει την εμπειρία και να υποκριθεί και να “τα πεί”.

Η χθεσινή συνεντευξη της Σκορδά ήταν άθλια. Χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι ερωτήσεις της… χωρίς κανέναν προγραμματισμό και με ατάκες να φεύγουν απο τον Ρώμα και η ανίκανη Σκορδά να τις πετάει στα “μνήματα”. Ωστόσο ο Χάρης αυτό που ήθελε να πεί για την κόντρα εντός Αντ1 το είπε και μάλιστα έριξε και ένα δάκρυ…

Όσο για το πρόβλημα; Οι συνέπειες εσωτερικά μετά τα όσα είπε στον αέρα… ταρακούνησαν κάποιους.

Αλλά γι΄αυτό θα επανέλθω…

Το πρόβλημα τώρα με το “Καφέ της Χαράς” είναι ένα. Ακόμη και η επανάληψη του χθές έπιασε κοντά στο 30%.

Αυτό σημαίνει πως οι “απέναντι” έχουν πρόβλημα πλέον με δυο προϊόντα. Και με “Άγριες Μέλισσες” και με το “Καφέ”. Βεβαίως πρόβλημα έχει και η Σκορδά η οποία βλέπει το μαγαζί που είναι… να ανεβαίνει σε μέσο όρο και να κατακτά την κορυφή την στιγμή που η ίδια τρέμει στην ιδέα της επιστροφής του “Master Chef” και της αναπαραγωγής του απο τους “Κου-Κου”. 

Δείτε αναλυτικά τις χθεσινές αποδόσεις της επανάληψης του “Καφέ της Χαράς”.

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Μία υπερεκτιμημένη τριτοκλασάτη παρουσιάστρια είναι, κακά τα ψέματα. Δυστυχώς πρεσβεύει μία τηλεόραση παλιάς εποχής όπου είχε θέση κάποιος επειδή είχε ωραία πόδια και λαμπερό πρόσωπο και από παρουσίαση κλάφτα χαράλαμπε. Αντίθετα Η Καινούργιου συνδυάζει την παλιά κοπή Αλλά με μία έντονη προσωπικότητα και ένα έντονο λόγο και με μία ενέργεια που θα την πάει πολύ μπροστά. Δε στέκεται αμήχανα στο φακό όπως η Σκορδά. Και για την καραβάτου ούτε λόγος… Απλά διεκπεραιωτική και συγκυριακά επιτυχούσα λόγω των προγραμμάτων του star που φέτος πετάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο. Διορία στον Λιάγκα έναν μήνα-"Ή ανεβαίνεις ή…κόβεσαι"

Τραγωδία τα ξημερώματα στον Πειραιά. Νεκρό κοριτσάκι τριών ετών. Κάηκε όταν…