Κι όμως. Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Αντώναρου…η γυναίκα του ξαναπαντρεύτηκε

Ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του άντρα της Μάνου Αντώναρου, με τον οποία απέκτησε και δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού παντρεύτηκε ξανά.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της ίδιας στο Facebook, όπου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύζυγο αμέσως μετά την τελετή. «Ανοίγω τα χέρια μου που όλο τον κόσμο χώρεσαν και τώρα πια χωράνε μόνο εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Πρώτο Θέμα

 

 

 

 

 

 

3 Comments

Leave a Reply
  1. Το κακό είναι ότι υπάρχουν απ όσο είδα στη σελίδα της στο facebook σχεδόν 100 χιλιάδες πανηλίθιοι που την ακολουθούν.Αλήθεια τώρα;Έχει πέσει τόσο η νοημοσύνη των ανθρώπων που έχουν πρότυπα τέτοιες;

  2. Νάσο, θα θέλαμε ένα σχόλιο από ‘σένα και όχι μόνο παράθεση του γεγονότος του γάμου από το πρώτο θέμα. Η συγκεκριμένη έχει και τρίτο παιδί, που έγινε προχτές τριών και ο πατέρας του δεν το έχει δει ακόμα. Είναι αυτονόητο ότι η Γαβριλη παντρεύτηκε, για να προλάβει πριν το τελευταίο δικαστήριο που είναι το Φεβρουάριο, να βάλει το νέο σύζυγο να το αναγνωρίσει και να του δώσει το επίθετό του, έτσι ώστε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τον πραγματικό πατέρα τον ήδη τριετή δικαστικό του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκ στην Ακαδημαϊκη κοινότητα. Νεκρός ο κορυφαίος φυσικός Χαράλαμπος Ζεγκίνογλου

Κατερίνα Γερονικολού. Ο θάνατος του πατέρα της και η κατάρα της οικογενείας της.