Διόνυσος τώρα. Τον σκότωσε με τρείς σφαίρες στο κεφάλι γιατί… Η πρώτη εικόνα απο το σημείο.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στον Διόνυσο. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27.01.2020) όταν 77χρονος εξαγριωμένος πολίτης πήγε να ζητήσει το λόγο για μια διαρροή στο σπίτι του και κατέληξε να δολοφονήσει τον προϊστάμενο ύδρευσης του δήμου! Ήταν 08:45 το πρωί της Δευτέρας όταν ο 77χρονος δράστης της δολοφονιας στον Διονυσο πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου.

Ήταν η πολλοστή φορά που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του. Ο 77χρονος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν μετά τη δολοφονία του 55χρονου προϊστάμενου ύδρευσης του δήμου Διονύσου, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στο δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του.

Είπε πως φοβόταν ότι αν δεν φτιαχνόταν το πρόβλημα άμεσα, θα έπεφτε το σπίτι από τη διάβρωση.Αποφάσισε, λοιπόν, εξαγριωμένος να πάει στο αμαξοστάσιο του δήμου. Πήγε όμως και οπλισμένος. Ζητούσε να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η βλάβη στο σπίτι του.

Το 55χρονο θύμα, του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα καθώς δεν υπήρχε συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα. Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που δεν δίστασε να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο 55χρονο, σκοτώνοντάς τον!

Ο δράστης μετά το φονικό, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του, στον Διόνυσο.

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έκρηξη το πρωϊ σε σπίτι εφοπλιστή. Έδεσαν μασούρι με δυναμίτη και…

“Έπαθε Χαραλαμπίδου”. Πανελίστρια πόσταρε στο Instagram ροζ στιγμές στο μπάνιο της