Αποκλειστικό. Η έρευνα που “σκοτώνει” τη Μενεγάκη. Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι παρουσιαστές του Alpha

Σας έχω γράψει εδώ και καιρό πως ο Πάνος Κυριακόπουλος, ο ισχυρός άντρας του Star  και του Alpha, ο εξ απορρήτων του Τζίγκερ και “μεγάλο μυαλό” του Ομίλου, έψαχνε εδώ και καιρό να κάνει αλλαγές στα “ψηλά πατώματα”. 

Ήθελε να κάνει μια ομάδα… την οποία και δημιουργεί δίπλα στην Άντζυ Ντρίβα. Μια ομάδα η οποία καλείται να “διαβάσει” την αγορά και την πρόθεση του κοινού για να βρεί την ταυτότητα του νέου καναλιού του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Του Alpha.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εδώ και λίγες ημέρες είναι στα χέρια της Άντζυς μια έρευνα για τα πρόσωπα του σταθμού.

Σε ένα δείγμα άνω των 3000 τηλεθεατών οι δημοφιλέστεροι παρουσιαστές είναι η Νικολούλη και ο Μάνεσης, ακολουθεί ο Σροϊτερ αλλά με μεγάλη διαφορά απο τους δυο πρώτους ενώ η Μενεγάκη είναι στις τελευταίες θέσεις… των επιλογών τους. 

Αυτό κάτι δείχνει ε; Κάτι που οι επαϊοντες γνωρίζουν πολύ καλά. Κάτι που αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο… που δείχνει την πόρτα εξόδου στην Ελενίτσα…

One Comment

Leave a Reply
  1. διαρροή η Ελενίτσα για τάχα προτάσεις; Διαρροή και το κανάλι για το ότι το κοινο πλέον δεν την πιστεύει και της προσάπτει Αντουανετισμό

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σούζαν Άσμπυ-"Ο πατέρας μου με παράτησε. Ζούσα σε ορφανοτροφείο. Είχα θυμό… οργή…"

“My Style Rocks”. Τα 20άρια και οι ανήθικοι χαρακτηρισμοί στην Ευριδίκη που κόπηκαν στο μοντάζ