Απίστευτο. Παπάς-ράμπο στη Λάρισα χαστούκισε πιστή διότι…

Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες. Μια τέτοια θεώρησαν καποια στιγμή οι πιστοί ότι έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους μέσα στην Εκκλησία όταν ο Παπάς τους πλάκωσε στα χαστούκια μια πιστή.

Ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας θα κληθεί από βδομάδα να δώσει εξηγήσεις ένας 48χρονος εφημέριος συνοικιακού ναού της Λάρισας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών κατηγορείται πως αναίτια χειροδίκησε σε βάρος 60χρονης!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό που αποκαλύπτει σήμερα με εκτενές ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Ελευθερία», έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας – κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν – λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αντικείμενο της διένεξης ήταν το… δεύτερο αντίδωρο που πήρε η πιστή! Μάλιστα, οι καταγγελίες θέλουν τον Ιερέα να τη χαστουκίζει, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκηνυτάρι, να τις αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω!

Η πιστή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση για το συμβάν. Η συνέχεια της ιστορίας και των καταγγελιών ενώπιον του Μητροπολίτη…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

"Καφέ της Χαράς". Αυτός ο μικρός κούκλος έχει κάψει καρδιές στα γυρίσματα

Αυτός ήταν ο 36χρονος Γιώργος Τρίκας. Τον βρήκαν στο σπίτι δυο ημέρες μετά τον θάνατο του