Έξαλλη η Καινούργιου με την Ντρίο: «Δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Έτσι δεν θα πάει πουθενά!»

Μιλώντας για τη βραχύχρονη συνεργασία της Κωνσταντίνας Κομμάτα με την Ελένη Μενεγάκη και για τη σταδιακή εξαφάνιση της ηθοποιού από το πάνελ της «Ελένης», η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει με απόλυτα αυστηρό τόνο για τη συμπεριφορά της δικής της συνεργάτιδας, Μέγκι Ντρίο.

 

«Και εδώ η Μέγκι μας κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται καν. Και είναι εδώ 30 χρόνια επαγγελματίες και είναι στην ώρα τους πάντα κάθε πρωί με παιδιά και οικογένειες. Άσχετο, ήθελα να το πω» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Μάλιστα, δεν δίστασε να γίνει ακόμα πιο σκληρή προς τη συνεργάτιδά της λέγοντας: «Αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τους δίνονται ευκαιρίες και τώρα ξεκινάνε -γιατί η Μέγκι πήρε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από την εκπομπή αυτή- και δεν είναι συνεπής, δεν σέβονται ανθρώπους που είναι χρόνια μέσα στον χώρο δεν θα καταλήξουν πουθενά σε αυτή τη δουλειά».

4 Comments

Leave a Reply
  1. Δίκιο έχει η Καινούργιου.
    Θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλύτερο πάνελ.
    Δεν καταλαβαίνω τι τη θέλουν τη Μέγκι εκεί.
    Τι ακριβώς προσφέρει… Τέλος πάντων…
    Για μένα, μόνο ο Γρηγόρης αξίζει σ’αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιατί ο Ζήσης Κασιάρας είναι το κορυφαίο βιολί στην Ελλάδα- Βίντεο

Παπαράτσι. Οι “Αγριες Μέλισσες” δεν τσιμπάνε… μόνο αλλά φιλάνε με πάθος