Τα χλιδάτα γλέντια των Κουτσολιούτσων. Η Βίλα και ο εισαγγελέας

Εκτός διοίκησης Folli Follie είναι πλέον ο μέχρι πριν από ακριβώς έναν χρόνο διευθύνων σύμβουλός της Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και γιος του ιδρυτή της, Δημήτρη. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της γνωστής εταιρείας είδε την πόρτα της εξόδου όταν το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά στο ΔΣ της εισηγμένης, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
ΟΚυριάκος Θεοδοσίου υπογράφει ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Μπάμ” . 
Διαβάστε το:
Ποιος μπορεί να ξεχάσει όμως τα πάρτι χλιδής που έκανε η οικογένεια πριν έναν χρόνο, την περίοδο των εορτών, αν και είχε μόλις ξεσπάσει το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο και είχε ξεσπάσει σεισμός; Στη βίλα της οικογένειας Κουτσολιούτσου στα βόρεια προάστια είχε στηθεί… γλέντι πολλών καρατίων στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Folie Folie μετά την έντονη φημολογία ότι έρχονταν και νέα πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ήδη είχαν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017.
Λαμπερές και πανάκριβες τουαλέτες, εξήντα καλεσμένοι, άφθονη σαμπάνια, φαγητά και γευστικές επιλογές χιλιάδων ευρών και πολλά γέλια που αντηχούσαν στις εκατοντάδες αίθουσες της βίλας συνέθεσαν εκείνο το μεγάλο πάρτι. Έτσι, η οικογένεια Κουτσολιούτσου συνέχιζε απτόητη σα να μην είχε συμβεί το παραμικρό, αναρτώντας μάλιστα στα social media στιγμιότυπα από την ανέμελη καθημερινότητά τους, δείχνοντας ότι τίποτα δεν τους είχε επηρεάσει. Κάπως έτσι στις αρχές του 2019 διοργανώθηκε το πάρτι στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Folie Folie μετά την έντονη φημολογία ότι έρχονται και νέα πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017.
Την ίδια ώρα είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις εις βάρος μελών της οικογένειας είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας.  Τότε μάλιστα σε πρώτο πλάνο βρισκόταν ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της αμαρτωλής εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που είχε παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι διώξεις αφορούσαν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονταν από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα. Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορούσε και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο, εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και κάποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

Η χλιδή, όμως δεν τελειώνει στα λαμπερά πάρτι. Αντίστοιχη ήταν και η καθημερινότητα της οικογένειας. Οι δεκάδες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ταξίδια και τη ζωή της οικογένειας στο εξωτερικό, ακριβά ρούχα και φαγητά αποτελούσαν την καθημερινότητά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τώρα τραβάει τα μαλλιά της. Το όχι της Βανδή στο Ρούβα που στοιχίζει

Το γράφαμε πρίν απο δέκα ημέρες. Οριστικά εκτός Mega η Λαμπίρη