Στο Mega ο Κανάκης. Θρίλερ με την επιστροφή του στον ΣΚΑΪ.

Από χθες το πρωί κάνουν το γύρο του διαδικτύου ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για άκρως προβληματική σχέση του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ. Ισχύει. Αυτή είναι η αλήθεια.

Όσοι ξέρουν τον Κανάκη είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός συνεργάτης και η σχέση του με το κανάλι δεν διανύει και την καλύτερή του φάση. Έτσι η πρεμιέρα του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα πραγματοποιηθεί.

Από το κάναλι επιλέγουν στάση σιωπής στο συγκεκριμένο θέμα και περιμένουν  κίνηση από τον παρουσιαστή. Ο οποίος είναι άφαντος και βέβαια εάν δεν εμφανιστεί δεν θα πληρωθεί. Αυτή είναι η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Να πληρώνεται με την κάθε εκπομπή που βγαίνει στον αέρα μέσω της εταιρίας παραγωγής του. Το νεότερο λοιπόν που έμαθα χθες το βράδυ είναι πως ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί διερευνητική κρούση από το νέο Mega.

Και δεν έχει ακόμη απαντήσει. Και δεν μπορεί όμως και να το κάνει. Καθώς το να μην βγαίνει στον ΣΚΑΪ δεν σημαίνει πως μπορεί να πάρει τις εκπομπές του και να τις πάει σε άλλο κανάλι.

Αυτό μπορεί να γίνει μετά το καλοκαίρι. Οπότε και λήγει το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ… Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα έχει πολύ «ψωμί» τις επόμενες εβδομάδες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η πλαστική Παναγιώταρου στόλισε δέντρο μόνο με εσωρούχα

GNTM. Εκτός τελικού η Άννα Μαρία; Αυτό είναι το απαγορευμένο Story που διέγραψε χθες