Παρασκήνιο. Αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι η Κοκκίνου άδειασε τον Οικονομόπουλο….

Αποκαλυπτική ήταν η Έλλη Κοκκίνου χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και μπορεί να μην κατονόμασε επιχειρηματία και τραγουδιστή οι πάντες όμως στην πιάτσα κατάλαβαν… Στον Νίκο Οικονομόπουλο αναφερόταν η Έλλη όταν μιλούσε για μια δύσκολη συνεργασία κατά τη διάρκεια της οποίας πιέστηκε πολύ.

Οι πάντες τότε γνώριζαν τα καπρίτσια και τους ντιβισμούς του τάχιστα ανερχόμενου τότε τραγουδιστή με την υποστήριξη και του επιχειρηματία ο οποίος είχε και το μάνατζμεντ του. Κι όμως η συνεργασία την πρώτη σεζόν τον χειμώνα του 2012 ξεκίνησε καλά αν και η Κοκκίνου στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου παραπλεύρως της Συγγρού ήταν τρίτο όνομα πίσω από την Βανδή και τον Οικονομόπουλο.

Αποφάσισε να συνεχίσει με τον Οικονομόπουλο αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα σε νυχτερινό κέντρο του Αλίμου που δεν υπάρχει πια. Εκεί λέγεται πως ξεκίνησαν τα προβλήματα με τον Οικονομόπουλο.

Οι πληροφορίες της εποχής έκαναν λόγο για μια ασφυκτική κατάσταση όπου ο Οικονομόπουλος έκανε ότι ήθελε στο μαγαζί. Βέβαια για να τα λέμε και όλα εκείνος είχε εκείνη την περίοδο σουξέ και όχι η Κοκκίνου.

Αλλά της είχε δώσει μικρό χρόνο στην πίστα ο οποίος μίκρυνε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Κυρία η Κοκκίνου δεν έβγαλε κιχ και όταν το σχήμα ολοκληρώθηκε δεν υπήρξε εκ νέου καμία επαφή με τον Οικονομόπουλο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το δράμα της Μαρίας Μπακοδήμου. Στον πάτο και χθές με 5%

Ξαναχτύπησε η Στέλλα απο τον Πειραιά. Με μαύρα εσώρουχα στο…