Ξεφτίλα το εορταστικό “After Dark” στον Σκαϊ. Κοντά ο Κοκλώνης

Είναι δυνατόν να παίρνεις πάσα 15% και να το πηγαίνεις στο 5%; Κι όμως. Αυτό συνέβη χθές… με τον Γεωργαντά να αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν κάνει για “κεντρικός”. Δεν τον θέλει ο κόσμος. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια της Δρούτσα να φέρνει στο πλατό ότι πιο πουληστερό στο δυναμικό κοινό. 

Χθές είχε την Τάμτα και τις Μέλισσες. Εορταστικό. Έκτακτο. Χριστουγεννιάτικο. Και τι κατάφερε; Να κάνει μέσο όρο το φτηνό 7%. Που; Στον Σκαϊ.

Την ίδια ώρα στο ΟΡΕΝ με πάσα το 2% ο Κοκλώνης με το έκτακτο “Celebrity Τravel” κατάφερε να φτάσει μέχρι και το 9% και να χάσει απο τον Θέμη κατά μισή μονάδα. 

Εντάξει τώρα. Τι τον κρατάτε τον Γεωργαντά παιδιά; Μιλάμε για την απόλυτη τηλεοπτική ξεφτίλα.

Τι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και μπούρδες μου λέτε; 

Ο τύπος απο το πολύ γλύψιμο έχει φτιάξει τόνους μελομακάρονα…

Δείτε τα νούμερα απο χθές.

ΤΡΑΓΙΚΑ… για έναν σταθμό που επένδυσε πάνω απο 40 εκατομμύρια για το πρόγραμμα του φέτος…

One Comment

Leave a Reply
  1. Νάσο μου χρονιά σου πολλά μην ασχολείσαι με τους δεινόσαυρους Κρίμα γιατί είναι και Νέο παιδί anyway Λοιπόν σου έχω Ωραία ιδέα για εκπομπή θα φτιάξουμε ένα πιλότο και θα το προμοτάρεις Εσύ που είσαι μες στα κόλπα δεν έχει υπάρξει παρόμοια στην ελληνική τηλεόραση και θα πιάσει και το ρεύμα της εποχής στην Ευρώπη όπου υπάρχει σε παραλλαγές κάνει μεγάλη επιτυχία φυσικά όπως όλα ξεκίνησε στην Αμερική άλλωστε δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση αλλά θα το φέρουμε σε Ελληνική εκδοχή Τουλάχιστον δοκιμάζουμε στην Ελεύθερη τηλεόραση πριν βγει σε κανάλι στο YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τα ένοχα μυστικά του GNTM. Σύντροφος μοντέλας είχε αφήσει έγκυο παρουσιάστρια και εξαφανίστηκε

Μαρία Κορινθίου. Τα έδειξε όλα μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο