Κατερίνα Διδασκάλου – Έλλη Τρίγγου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό «Τηλέραμα» η Κατερίνα Διδασκάλου και η Έλλη Τρίγγου, οι οποίες, μεταξύ άλλων, απάντησαν πως είναι στην πραγματικότητα η σχέση τους.
«Η Κατερίνα είναι τόσο συγκινητικό πλάσμα. Είναι μία γυναίκα χορτασμένη από τη ζωή και την τέχνη της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ζουν χωρίς απωθημένα αποκτούν ξεχωριστές ιδιότητες. Εκείνη είναι σαν να αιωρείται πάντα μερικούς πόντους πάνω από το έδαφος. Πάντα με το χαμόγελο, με μάτια που λάμπουν και με τις πιο ωραίες ιστορίες, ένας βαθιά γενναιόδωρος συνεργάτης. Κατέχει τόσο μεγάλη εμπειρία και ταλέντο, κι όμως αντιμετωπίζει τον ρόλο της και τη διαδικασία του γυρίσματος σαν μικρό κοριτσάκι, γεμάτη αγωνία και λαχτάρα. Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι πολύ τυχερή που συναντήθηκε με μία τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, που φωτίζει τόσο βιρτουόζικα τον ρόλο της. Και εγώ επίσης!», δήλωσε η Έλλη Τρίγγου.
Ενώ η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε: «Έχουμε… λατρευτεί! Παρά τις σκληρές σκηνές που εσείς βλέπετε ανάμεσα στην Ασημίνα κι εμένα, εμείς στην πραγματικότητα, έπειτα από τους… δηλητηριώδεις διαλόγους μπροστά στην κάμερα, όταν μετά σβήνουν τα φώτα, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

«Έρωτας μετά»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων

«Έλα στη θέση μου»: Όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια